News

Zus van Dusty van Ex On The Beach Double Dutch vertelt nu hoe het met hem gaat

Afgelopen week raakte Dusty van Ex On The Beach Double Dutch betrokken bij een heel zwaar ongeluk. De realityster raakte hierdoor in coma. Een paar dagen geleden reageerde hij gelukkig alweer op prikkels, maar inmiddels gaat het nog een stukje beter met Dusty. Zijn zus vertelt ons meer. 

dusty ex on the beach double dutch

Zus van Dusty van Ex On The Beach Double Dutch vertelt nu hoe het met Dusty gaat

Afgelopen week kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Dusty van Ex On The Beach Double Dutch een zwaar ongeluk had gehad. Na een feestje op het strand met onder andere oud Temptation Island-deelnemer Sonny Lorenzo (remember 'Purpoos Sonny'?) reed hij op de scooter terug, maar het ging gruwelijk mis. Dusty werd zwaargewond afgevoerd en raakte in coma. Afgelopen paar dagen reageerde hij gelukkig alweer op prikkels van zijn moeder. Zojuist heeft de zus van de Ex On The Beach Double Dutch-ster nog een update gebracht via de socials. Zo bevestigt ze onder meer dat Dusty meerdere hersenbloedingen heeft gehad en een zware hersenoperatie achter de rug heeft. Inmiddels is hij wel uit levensgevaar en ook uit de kunstmatige coma. Ook ligt hij niet meer aan de beademing, maar is er nog wel veel morfine nodig voor de pijnbestrijding.

Lieve kaartjes
Steeds meer reageert Dusty op prikkels van zijn omgeving. Goed nieuws dus! Ook bedankt de zus van Dusty iedereen voor alle kaartjes en steun die de familie kreeg via social media.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved