Series & Films

OMG: de nieuwste aflevering van De Bachelor 2021 eindigt met bizarre plottwist

De zoektocht van Tony Junior naar de ware liefde gaat elke week verder. Smullend zitten wij voor de buis welke vrouw hij deze week weer naar huis heeft gestuurd. De nieuwste aflevering was er weer eentje voor in de boeken, want hij eindigt met een bizarre plottwist.

tony junior de bachelor 21

Wint Julia De Bachelor 2021 met Tony Junior?
Elke week zitten wij weer aan de buis gekluisterd om te zien wie er uiteindelijk met het hart van Tony Junior vandoor gaat. Lang ging hij onder andere met Maan de Steenwinkel, maar nu is hij De Bachelor 2021. Eerder lekte al uit dat de gossip gaat dat niemand minder dan Julia er met de winst vandoor gaat. Dat zou maar zo kunnen, want in de nieuwste episode zie je dat Tony op een romantische date gaat met haar. In comfy outfit kijken ze een film, maar ook praten ze over hun toekomstdromen. Hoewel Julia eerlijk bekend dat ze geen kinderen wil, is er een duidelijke aantrekkingskracht tussen de twee lovebirds. Er volgen dan ook een heleboel kusjes aan het einde van de date. 

Enorme plottwist in De Bachelor 2021
Zoals we gewend zijn van de De Bachelor 2021 eindigt iedere aflevering met een rozenceremonie. Dat Julia een roos krijgt, is wel logisch. De laatste persoon die overblijft en geen roos krijgt, moet helaas terug naar Nederland. Je ziet dat Tony Junior de keuze moest maken tussen Oriane en Sarah. Met Oriane heeft Tony duidelijk een klik, maar met Sarah heeft Tony maar weinig gesproken. Toch weet Tony de spanning op te bouwen. "Met de één voel ik altijd aantrekkingskracht wanneer ik bij haar in de buurt ben. De ander weet me altijd te verrassen, en is beeldschoon."En hij geeft de roos aan Sarah. Oriane moet dus naar huis, lijkt het. "Maak een verstandige keuze alsjeblieft. En denk goed na", fluistert ze in zijn oor. Dit blijkt hij zeker te hebben gedaan, want Tony trekt ineens nóg een roos uit zijn binnenzak. Achter deze heftige plottwist zat een duidelijke reden, zo legt Tony uit. "Ik wilde kijken of Oriana echt gevoelens voor me heeft. Ik denk dat dat echt gelukt is. Ik ben overtuigd." Wów. 

Lees ook:

FOTO: zo zag De Bachelor 2021 Tony Junior er als kind uit

Juicy: Tony Junior heeft het wel heel gezellig met déze Temptation Island-babe

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved