Lifestyle

Zo organiseer jij een te gek vrijgezellenfeest voor je bestie

Nu de wereld langzaam weer wat meer tot leven komt, staat ook de wereld van bruiloften niet langer stil. En daarmee ook de daarbij behorende vrijgezellenfeesten! Wanneer je bestie gaat trouwen is dat voor jou ook een speciaal moment. Een zeker niet de tijd om stil te zitten. Je wilt natuurlijk het leukste vrijgezellenfeest voor haar organiseren. Misschien ken je nog helemaal niemand die gaat trouwen, of ben je nog wat te jong, maar droom nu alvast over het ultieme vrijgezellenfeest voor je bestie (en stiekem ook alvast over je eigen bruiloft)!

Leef je in 

Je wilt natuurlijk dat het de leukste dag wordt voor je vriendin, niet voor jezelf of iemand anders. Leef je dus vooral in, in haar interesses. Misschien heeft ze je al wel eens verteld wat ze leuk zou vinden om te op deze dag te gaan doen. Houdt daar dan ook echt rekening mee. Staat ze graag in het middelpunt van de belangstelling? Plan dan de ultieme dag waarbij alles om haar draait en iedereen het mag weten. Staat ze liever wat meer op de achtergrond? Plan dan bijvoorbeeld een knusse high tea. Als het maar aansluit op haar wensen en persoonlijkheid. Jij als beste vriendin mag het dan organiseren, dat betekent natuurlijk niet dat je geen ideeën van anderen kunt gebruiken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Plan een avond in om bij elkaar te komen (dit kan ook online) en luister ook naar de inbreng van anderen. Iedereen kent de bruid op zijn of haar eigen manier en heeft dus ook weer andere ideeën over wat ze leuk vindt en wat bij haar past. Met elkaar kom je vast tot een geweldig plan.

Maak het uniek

Er zijn honderden dingen te verzinnen om te doen op deze dag, van een gezamenlijke lunch tot een hele dag of weekend vol activiteiten. Het is wel zo leuk om wat unieks te verzinnen voor je beste vriendin. Dus niet de standaard quiz over de bruid, maar denk outside the box. Wacht dat je van samen een festival bezoeken? Of beter nog, organiseer je eigen intieme festival. Een roadtrip met z’n allen door Nederland en als je wat meer te besteden hebt, naar het buitenland. Gegarandeerd dat je heel wat avonturen met elkaar beleefd, waar je nog jaren over napraat. 

Maak herinneringen voor het leven

Over deze dag gaat nog lang worden nagepraat. Het is je beste vriendin die gaat trouwen en haar grote afscheid van het ´vrijgezellen´ bestaan. Naast de onvergetelijke activiteiten die jullie gaan ondernemen, kun je er nog een extra uniek tintje aan geven door te zorgen voor persoonlijke goodies. Niet alleen leuk op de dag zelf maar ook voor daarna. Je kunt ervoor kiezen om alleen de bruid wat cadeau te doen, maar nog leuker is het om met z’n allen gepersonaliseerde kleding te dragen om dat echte groepsgevoel te creëren. 

Wat helemaal te gek is: je kunt je eigen persoonlijke T-shirt bedrukken. Met bijvoorbeeld iedereen zijn of haar eigen naam erop. Of een rare quote van de bruid. Ze mag best een beetje voor schut staan op deze dag toch? Hoe leuk is het als de hele stad weet dat je samen een fantastisch vrijgezellenfeest beleefd? Ook fijn om een lekkere zachte gepersonaliseerde hoodie cadeau te doen aan alle aanwezigen als aandenken aan deze geweldige dag. Hoe tof om later nog eens te gebruiken wanneer de bruiloft achter de rug is. Organiseer bijvoorbeeld eens een vrijgezellenfeest reünie. Lekker met z’n allen in je hoodie op de bank foto’s en video’s terug kijken van de bruiloft. 

Maak goede afspraken met elkaar

Als organisator van het feest zul je rekening moeten houden met de wensen van de bruid, maar ook met die van de rest van het gezelschap. Zorg ervoor dat de activiteiten die je gaat ondernemen passend zijn bij ieders budget. Niet iedereen heeft evenveel te besteden. Informeer ver van te voren bij alle aanwezigen hoe ze erin staan en maak duidelijke afspraken, zodat daar later geen gedoe over is. Jullie hebben ten slotte één gezamenlijk doel en dat is jullie vriendin een geweldige dag bezorgen. Houdt er rekening mee dat je naast de activiteiten die je doet ook geld over hebt voor het eten en drinken op die dag, ook zeker belangrijk!

Natuurlijk zorg je ervoor dat het de bruid aan niets ontbreekt en dat zij geen kosten hoeft te maken. Haar bruiloft is tenslotte al duur genoeg

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved