News

Fabrizio Tsinardis van Temptation Island wordt de Belgische Bachelor

Fabrizio Tsinaridis deed in eerste instantie mee aan Temptation Island als verleider, waarna een tweede seizoen volgde met zijn inmiddels ex-liefje Pommeline. Daarna was hij lang gelukkig met ene Lotte, maar ook dat is alweer een poosje uit. De single casanova gaat daarom mee doen aan de Belgische versie van De Bachelor!

Fabrizio Tsinaridis de bachelor

Fabrizio Tsinaridis in de Belgische versie van De Bachelor

Terwijl wij in Nederland nu massaal het liefdesleven van Tony Junior volgen, gaan er bij onze Vlaamse buren een heleboel ogen naar de tattooboy Fabrizio Tsinaridis. Hij gaat namelijk op zoek naar zijn droomvrouw in de Belgische versie van De Bachelor. Weet je nog Fabrizio? Eerst deed hij mee als verleider aan Temptation Island, waar hij allereerst als verleider aan deelnam. Niet veel later kreeg hij een relatie met Temptations Pommeline Tillière, ook een oud-verleider van het programma. Niet veel later deed hij met haar mee aan de VIPS-editie van het realityprogramma. De twee waren zelfs even verloofd, maar hun relatie hield geen stand. Later was Fabrizio in love met Lotte Vanlingen, maar ook dit liep uiteindelijk op niets uit.

Looking for love
Op Instagram post de tattooboy een een filmpje waarin hij piano speelt. "Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie. Die geliefde vinden is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mij. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten."

"De kans krijgen om iemand te leren kennen zonder die vooroordelen is waar het me vooral om te doen is. En dat werkt ook in twee richtingen: doordat veel mensen me kennen, voel ik dat ik zelf ook met een liefdesrem te kampen heb. Maar ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst."

Denk jij dat jij de vrouw bent die Fabrizio's dromen waar gaat maken? Klik dan hier om je aan te melden voor de Belgische variant van De Bachelor! 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved