Travel

Wij verzamelden de 7 tofste airbnb’s in België voor een weekendje weg met de meiden

Van fijne terrasjes tot gezellige winkels, bij onze Zuiderburen is het prima vertoeven. Denk je erover om deze zomer een weekendje naar België te gaan? Dit zijn de 7 tofste airbnb’s in België voor een weekendje weg met de meiden (kun je meteen een van deze roze hotspots meepikken!)

Airbnb België #1 – Slapen in een boomhut

Altijd al eens in een boomhut willen slapen? Dan is dit je kans. In Cabane des Amoureux in Sivry-Rance kun je namelijk slapen op zeven meter hoogte. En dat is superknus! Ook kun je bij deze Airbnb een ontbijtje op bed laten bezorgen en er zijn zelfs gezichtsbehandelingen en massages bij te boeken. Nog meer fijns: je kunt ook in de sauna of in de jacuzzi. Maar in de hangmat bij je eigen boomhut kun je ook lekker relaxen. 

Hier vind je meer over deze airbnb in België

Airbnb België #2 – Vintageloft in hartje Antwerpen

Als je lekker wilt shoppen in Antwerpen is deze vintageloft perfect! Deze airbnb in België is onwijs mooi ingericht, dus als je van vintage en art deco houdt is dit zéker een aanrader. De loft ligt ook nog eens hartje Antwerpen, zodat je na een middagje shoppen even rustig kunt bijkomen. Let op: deze Airbnb is heel populair (en betaalbaar), dus op tijd boeken is zeker nodig.

Hier vind je meer over deze airbnb in België

Airbnb België #3 – In het bos

Op ongeveer vijftien minuten rijden van Brugge vind je Oostkamp, waar je in een bos kunt overnachten. Een fijne plek als je op zoek bent naar een joert of boomhut in een rustige omgeving. Hier kun je lekker wandelen in de natuur, een roeibootje huren en barbecuen. Ook is er een groentetuin waar je verse groenten en fruit kunt krijgen. 

Hier vind je meer over deze airbnb in België

Airbnb België #4 – Fijn appartement in Gent

Naast Antwerpen is Gent ook een stad waar veel mensen naartoe gaan voor een weekendje weg. Deze Airbnb is lekker kleurig en fris en ligt in het centrum van Gent. Én deze voordelige plek is nog beschikbaar in juli en augustus deze zomer. Weekendje geboekt? Vergeet dan niet om deze hotspots in Gent te bezoeken.

Hier vind je meer over deze airbnb in België 

Airbnb België #5 – The Green Attic Gent

Plantlady? Dan moet je bij The Green Attic in Gent zijn. Deze te mooie Airbnb staat namelijk vol planten. In deze knusse studio vind je verder alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg: een kitchenette, fijn vrijstaand bad (in de kamer!) en een lekkere zithoek. Prima vertoeven dus.

Hier vind je meer over deze Airbnb in België 

Airbnb België #6 – Design appartement in Brussel

Ook in Brussel zijn er genoeg Airbnb’s te vinden! In deze Vlaamse stad vind je bijvoorbeeld dit design appartement dat in hartje centrum ligt. Deze Airbnb ligt in de wijk Ste Catherine, waar veel leuke restaurantjes en winkels zijn te vinden. Ook is het vlakbij de metro. Kortom: een ideaal plekje voor een stedentrip naar België. 

Hier vind je meer over deze Airbnb in België

Airbnb België #7 – Tiny House in Luik

Van Brussel gaan we naar Luik. Daar vind je dit tiny house! Voor iedereen die zin heeft in een groen weekendje weg, is deze Airbnb perfect. Je kunt er helemaal tot rust komen tussen de bomen terwijl je een fijn ontbijtje of lunch kunt laten langsbrengen. Ook kun je er lekker wandelen of fietsen. Het historische centrum van de stad is ook goed te bereiken.

Hier vind je meer over deze Airbnb in België 

Beeld: iStock