Travel

Let's go pink: dit zijn de leukste roze hotspots in Nederland

Gek op roze hotspots? Naast deze roze hotspots in België zijn er ook genoeg toffe roze hotspots in Nederland. Dit zijn de roze hotspots in Nederland waar je sowieso naartoe wilt, inclusief fluffy pancakes en Instagrammable drankjes.

Pink Beach by WONDR in Amsterdam

Deze volledig roze beachbar in Amsterdam tipten we al eens eerder maar is zéker een van de roze hotspots in Nederland waar je naartoe wilt. Deze beachbar is gemaakt door WONDR, van het Instagrammable museum vol ballenbakken en kamers met spiegels. Deze roze hotspot is minstens zo Instawaardig. Frozé aan de bar, anyone? 

Waar? Meeuwenlaan 88-A, Amsterdam

Frenchie Café in Utrecht & Den Bosch

Ook in Utrecht zijn hotspots te vinden die zeker niet in dit lijstje van roze hotspots in Nederland mogen ontbreken. Naast dat het er lekker vertoeven is in hun roze banken, kun je er ook prima terecht voor ontbijt en lunch. Denk: unicorn pancakes, avocado toast of een pink strawberry bowl. En er staat ook een pink latte op het menu! French Café is nu trouwens ook te vinden in Den Bosch.

Waar? Lange Nieuwstraat 21, Utrecht & Orthenstraat 47F, Den Bosch

Mama Kelly in Amsterdam

Als je je in de roze hemel wilt wanen, moet je zeker een bezoekje brengen aan deze hotspot. Bij Mama Kelly in Amsterdam is namelijk álles roze. Naast lunchen en dineren kun je er ook naartoe voor een high tea vol fijne hapjes zoals roze macarons. Yum! 

Waar? Olympisch Stadion 35, Amsterdam

Cucina Elena in Utrecht

Een roze hotspot waar je ook nog overheerlijke pizza's kunt eten? Dan moet je bij Cucina Elena zijn. Bij deze houtoven pizzeria kun je dineren in hun roze restaurant terwijl je de lekkerste pizza's krijgt voorgeschoteld. We like! Een van de roze hotspots in Nederland die je niet mag overslaan. 

Waar? Stationsstraat 53, Utrecht (Vleuten)

Ineke's restaurant in Deurne

Wie denkt dat roze hotspots alleen te vinden zijn in Amsterdam en Utrecht, heeft het mis. Ineke's restaurant in Deurne is namelijk een van de roze hotspots in Nederland buiten de Randstad die zeker het bezoeken waard is. In dit roze restaurant eet je fijne pancakes of sushibowls, maar je kunt ook voor een high wine met rosé en witte wijn gaan! 

Waar? Dukaat 5A, Deurne

Corners Cake in Zwolle

Ook in Zwolle is een superleuke roze hotspot te vinden, namelijk Corners Cake. Bij deze suikerzoete lunchroom kun je pancakes eten, maar ook wafels, wentelteefjes en kaneelbroodjes. Yum! Extra leuk: je kunt er ook een workshop volgen waarbij je een taart gaat maken of cupcakes gaat versieren. 

 
Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved