News

Dit roze Starbucks drankje wordt je nieuwe favoriet

Ben jij ook zo gek op de Caramel Frappuccino, Melted Hot Chocolate en Hazelnut Macchiato van Starbucks? Vanaf nu wordt het nóg lastiger om je favoriete drankje te kiezen, want Starbucks komt met een compleet nieuw drankje. En hij komt precies op tijd, want dit drankje is perfect voor Valentijnsdag.

Starbucks
De drankjes van Starbucks zijn sowieso al super fotogeniek, maar in Japan doen ze er nog een schepje bovenop. Daar komen ze met een Starbucks drankje dat wel héél Instagramwaardig is. Terwijl wij kiezen voor een standaard Chai Tea Latte of White Chocolate, gaan ze in Japan voor iets met meer kleur... In Japan is er nu een roze(!) latte en hij ziet er geweldig uit. 

Roze Latte
Dit goddelijke drankje is nu al een mega hit op social media. Niet zo gek, want het drankje is perfect voor Valentijnsdag. En als we social media moeten geloven is hij niet alleen Instagram proof, maar ook nog eens super lekker. Het drankje heeft de naam 'The Pink Medley Tea Latte' en wordt gemaakt met de 'Joyful Medley' Teavana blend. De blend zit vol met heerlijk zoet fruit zoals perzik, appel, sinaasappel en aardbei. Om het drankje af te maken wordt er een flinke dot latte schuim toegevoegd. Yum! Wij gaan even snel langs Starbucks, be right back. ;-)

 

Bron: Cosmopolitan, Popsugar | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved