Lifestyle

Festival trends 2021: outfits waarmee je elk festival rockt

Yes! De festivals komen onze kant op en wat zijn we daar happy mee. Maar na maandenlang in ons joggingpak rond te hebben gelopen, hebben we wel een festival outfit nodig. En hoe zit het met schoenen? Welke heb je nodig? No worries, we helpen je met alle festival trends 2021.

Festival trends 2021

Tijdens een festival is het handig om een aantal dingen mee te nemen en je moet even rekening houden met je outfit. We beginnen met de outfit.

Outfit festival trends 2021

Een festival outfit mag altijd een beetje ‘extra’ zijn. Je mag de glitters op je gezicht plakken en flink uitpakken met een glamour outfit. Glitters, goud, zilver, meerkleurig of gewoon voor zwart met franjes? Het kan allemaal. Het is bijvoorbeeld ook leuk om een crop top te combineren met een lang en open vest met franjes en een paar cowboylaarzen eronder. Gooi er een heuptasje bij en je bent helemaal ready to go. ‘IT’S FRIDAY THEEEEN….’

Schoenen festival trends 2021

Het is handig om oude sneakers aan te doen op een festival. Ga zeker niet voor een hak, want daar krijg je spijt van aan het einde van de dag. Je kan bijvoorbeeld wel een wat kortere hak onder een laars aandoen als je echt persé een hak wil. We hebben hieronder wat gave laarsjes geselecteerd voor de perfecte festival outfit.

 

Handige spulletjes festival trends 2021

Spullen die echt onder de festival trends van 2021 vallen, is bijvoorbeeld een klein flesje (handformaat) zonnebrand, een klein tasje met make-up (neem niet te veel mee, want door het zweet en de warmte is je make-up toch weer snel verdwenen), je portemonnee en iets waar je alles in kwijt kunt, zoals een buiktasje. Hieronder staat een uitgebreid lijstje van dingen die handig zijn voor op een festival.

✰ Festivaldop – zo kun jij makkelijk je flesje water bedekken zodat er niets vreemds in kan worden gegooid.
✰ Zonnebrand – je wil niet nat worden van de regen toch?
✰ Regenponcho – je weet het maar nooit met het weer in Nederland.
✰ Heuptas – je moet ergens je spullen in kwijt kunnen en tegelijkertijd kunnen dansen.
✰ Oordopjes – het is wel zo leuk als je over 40 jaar nog van muziek kan genieten, right 😉

Naar welk festival ga jij dit jaar?

Lees ook:
★ Festivals september 2021: een overzicht met toffe Nederlandse festivals
★ Incoming festivals: dit zijn de leukste jurkjes voor het festivalseizoen

 
Beeld: iStock

Must reads 👀