News

Dit is de releasedatum van Sex Education seizoen 3

Remember de Netflix-serie Sex Education nog? Sinds het eerste seizoen is de Netflix original uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende series van het moment. Het is grappig, er is veel drama en het gaat natuurlijk over... seks! Na twee seizoenen heeft Netflix eindelijk de releasedatum en de trailer van Sex Education seizoen 3 onthuld.

Sex education seizoen 3

Sex Education seizoen 3 releasedatum

Wat gebeurt er met Otis en Maeve? Komt Maeve er ooit achter wat Isaac heeft gedaan? Blijven Eric en Adam samen? Gaan we Rahim nog zien? De laatste aflevering van Sex Education seizoen 2 heeft ons achtergelaten in het ongewisse. We can't wait op een nieuw seizoen. Helaas duurt dit nog wel even. De Netflix serie Sex Education seizoen 3 is pas vanaf 17 september te zien.

Sex Education seizoen 3 trailer

Terwijl wij wachten op het nieuwe seizoen, is er wel gelukkig al een trailer bekend gemaakt. In de YouTube-video zie je directeur Groff (Alistair Petrie) door de wandelgangen van Moordale High lopen. Hij stopt bij verschillende schilderijen van de personages uit de serie. Aan het einde van de video verschijnt de tekst 'Sex Education Season 3 is coming' in beeld. Nog wel even geduld ladies, want seizoen 3 is te zien vanaf 17 september 2021. We are excited!

Kijk hier ondertussen alvast de trailer van Sex Education seizoen 3

Beeld: GettyImages
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved