Series & Films

Netflix' Sex Education seizoen 3: dit is alles wat je wil weten

Even eerlijk: Sex Education is onze guilty pleasure geworden. Het tweede seizoen hebben we binnen no time uitgekeken en nu is het wachten op een vervolg. Girlscene heeft tot op de bodem uitgezocht wat er bekend is over seizoen drie van Sex Education. Sex Education seizoen 3 zal veel sneller te zien zijn dan je denkt!

Het verhaal draait om Otis, een tiener die geen ervaring heeft in relaties en seksualiteit, maar genoeg tips krijgt van zijn moeder. Zij is een sekstherapeut. Otis en zijn beste vriend Eric zijn nerds en niet zo populair. Als het blijkt dat zijn kennis over seks als een kans is zijn status te verbeteren, opent hij samen met klasgenoot Meave een kliniek om studenten van hun school te helpen door advies te geven tegen betaling.

Netflix series: Sex Education seizoen 3

Het tweede seizoen liet ons achter met een open einde, waar Otis Maeve belt om zijn liefde voor haar te verklaren, maar ze neemt de telefoon niet op, omdat ze bezig was. Otis stuurde toen een spraakbericht dat hij zei dat hij van haar houdt. Ze kan dit niet lezen, omdat Isaac het van haar telefoon verwijdert. Daarnaast blijkt Otis moeder Jean Milburn zwanger te zijn. De kans is groot dat we gaan zien hoe Otis er achter komt dat Meave zijn confessie nooit heeft gehoord en hoe Jean met haar zwangerschap omgaat. 

Sex Education seizoen 3: Wanneer is het derde seizoen te streamen op Netflix?

Sex Education seizoen 3 is, net als de twee voorgaande seizoenen, in januari 2021 te zien. En wel op 17 januari 2021! Dat betekent dat we dan precies een jaar hebben gewacht tot we weten of Otis en Maeve nou eindelijk samen komen. We. can't wait.

Sex Education seizoen 3: Wat is de cast voor het derde seizoen?

De cast bevat natuurlijk de hoofdpersonages Asa Butterfield die Otis speelt, Gillian Anderson die Jean speelt, Emma Mackey die Maeve speelt, Ncuti Gatwa, die Eric speelt, Aimee -Lou Wood die als Aimee speelt, Connor Swindells die als Adam speelt, Kedar Williams die als Jackson speelt, Patricia Allison die als Ola speelt. Verder is er nog niets bekend over nieuwe personages.


via GIPHY

OMG! Je kan het Sex Education-huis huren. Lees hier hoe je dat doet.

Bron: nextalerts.com, thesun.co.uk, autofreak.com | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved