Fashion

Hallo zomer: Dit zijn de leukste bikini’s met zebraprint

Tijgerprint, move over. De nieuwe trend is zebraprint! Veel celebs dragen de print al, maar door de nieuwe videoclip van Dua Lipa, waarin ze een bikini met de dierenprint draagt, werd deze trend helemaal populair. Wil je ook zoiets dragen op het strand deze hot girl summer? Dit zijn de leukste bikini’s met zebraprint. 

1. De bikini met sportieve bandjes
Bij MyJewellery spotten we deze toffe bikini! Deze bikini heeft verstelbare bandjes, voorgevormde cups & een gesloten band zonder sluiting op de rug. Prima voor een dagje strand

Hier vind je de top en hier het broekje

2. Bikini met zebraprint in legergroen
Ook HEMA heeft toffe bikini’s met zebraprint. Deze in de kleur legergroen vinden we helemaal leuk! Ook fijn: verstelbare bandjes én zonder beugel. 

Hier shop je de bikinitop en hier het broekje 

3. De klassieke zebraprint
Meer fan van de klassieke zebraprint? Dan is deze bikini met zwart-wit zebraprint misschien wel iets voor jou. Als je je buik iets meer wilt bedekken of een hoog broekje gewoon fijn vindt, is dit ook absoluut een fijne en comfi bikini.

Shop hier de bikinitop en het broekje

bikini's met zebraprint

4. De balconettebikini 
Nog een keer een van de klassiekere bikini’s met zebraprint, maar dan net in een ander jasje. Deze bikini van H&M heeft ruffles op de top en het broekje. 

Shop hier de bikini

5. De triangle bikini
De kleur groen mag ook weer helemaal deze zomer. Met deze bikini met zebraprint ben je helemaal on trend. Ook tof bij een van deze roze jurkjes. Stijl het af met gouden sieraden

6. Een van de sportiefste bikini’s met zebraprint
Een wat sportievere bikini is deze van Brunotto. Superleuk is dat je deze bikini op twee verschillende manier kunt dragen. Je kunt het topje namelijk omdraaien. Aan de ene kant heb je de zebraprint, aan de andere kant is ‘ie mintkleurig. We like!

Shop hier de bikini


 

 
Beeld: iStock, MyJewellery, HEMA, H&M

Must reads 👀