Beauty

Je kan met dit trucje jouw winterfoundation in de zomer gebruiken

Summer is almost here! De zon schijnt al volop en we willen daarom af van onze winter kleur op onze huid. Maar de verandering van make-up producten is dan ook echt een must. Zodra je winterfoundation te licht wordt, weet je dat je een lekker bruin kleurje hebt gekregen. Maar hoe kun je je winterfoundation nu in de zomer gebruiken? Wij hebben dé truc gevonden.

Winterfoundation in de zomer

Als je flink in de zon hebt gelegen kan je foundation veel te licht worden. Ja, die ene foundation die je dus al de hele winter gebruikt hebt. Het blijkt helemaal niet nodig om een nieuwe kleur foundation te kopen dankzij dit trucje. Met deze handeling tover je je foundation om in dé perfecte kleur.

Color drops

Color drops zijn namelijk dé oplossing. Dit zijn kleurpigmenten waarmee je de perfecte foundation krijgt. Je kan zelf bepalen of je jouw foundation lichter of donkerder maakt. In de video hieronder laat ze zien hoe ze oranje gebruikt om de kleur donkerder te maken, wit om de kleur lichter te maken en blauw om te neutraliseren. Waarom ontdekken we dit nu pas?
De tekst gaat verder onder de video

View post on Instagram
 

Deze color drops zijn te koop van Nyx. De Total Control Hue Shifters zijn in vier kleuren verkrijgbaar: geel (warmer maken), rood (koeler maken), zwart (donkerder) en wit (lichter). Handig!

Lees ook:
★ Shop hier betaalbare foundations met spf voor de zomer
★ Zomerproof make-up: goede looks voor warme dagen met deze tips

 
Bron: BeautifyBeeld: Pexels

Must reads 👀