News

Kerstfans opgelet: Netflix dropt nu al de eerste Kerstfilm

Heb je het de afgelopen dagen warm gehad? Netflix snapt je en heeft een kerstfilm gereleased.  De streamingsdienst komt met een romantische komedie 'Happiest Season' te zien met Kristen Stewart (31) en Mackenzie Davis (34) in de hoofdrol. Het mag dan wel 30 graden zijn, maar een kerstfilm kan altijd. Toch?

'Happiest Season' op Netflix

De film is onlangs nog in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse awarduitreiking van de Amerikaanse homorechtenbeweging 'GLAAD' (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation). Abby wil haar parnter Harper ten huwelijk vragen. Maar er is één klein probleem. Het romantische aanzoek moet plaatsvinden tijdens het jaarlijkste kerstfeest van Harpers familie. Maar Harpers conservatieve ouders hebben geen idee dat hun dochter lesbisch is...Hoe gaat ze dit doen?

De film zou eigenlijk eerder in de bioscoop draaien, maar vanwege corona werd dit uitgesteld. Vanwege Pride-maand is de comedy nu ook te zien bij Netflix. Yes!

Als je de film al hebt gezien, hebben we goed nieuws voor je. Als het aan actrice Mary Holland ligt, die één van Harpers zussen speelt in film, komt er hoe dan ook nog een tweede deel aan. "Ik hoop dat we meer van deze personages te zien krijgen, want het voelt alsof dit pas het tipje van de ijsberg was. Er is nog veel meer om te vertellen", vertelde ze aan Us Weekly. Bekijk hieronder alvast de trailer om in de sfeer te komen.

Lees ook:
 7x Zomerse Netflix-films die jouw een ultiem vakantiegevoel geven
★ Movie time! Pathé opent een rooftop cinema in Utrecht

 
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved