Series & Films

7x Zomerse Netflix-films die jouw een ultiem vakantiegevoel geven

De zomer komt steeds dichterbij! In je bikini over het strand flaneren, zwoele zomeravonden en lekker tannen. Wij hebben er al helemaal zin in. Heb jij dit zomergevoel nog niet te pakken? Kijk dan een van deze 7 Netflix-films in je Netflix abonnement. Ze geven je namelijk een ultiem vakantiegevoel.

Netflix films die jou een zomergevoel geven

Heb jij nog geen zin in de zomer? Dit kunnen wij ons bijna niet voorstellen, maar natuurlijk hebben we daar een oplossing voor. Kijk een van deze 7 Netflix-films als jij dat zomerse gevoel wil oproepen en je gebruikt je Netflix abonnement optimaal.

We're the Millers

Deze comedy gaat over David. Hij wil een grote lading cannabis van Mexico naar de Verenigde Staten smokkelen. Hiervoor zoekt hij een vrouw en kinderen want gezinnen worden minder vaak aangehouden bij de grens. Hij vraagt zijn stripper buurvrouw, sukkel buurjongen en van huis weggelopen meisje om een gezin te vormen. Zouden ze de cannabis veilig kunnen smokkelen?

Eat Pray Love

Elizabeth heeft alles wat ze wil. Een leuke man, een mooi huis en een goede carrière, maar als ze gaat scheiden verliest ze dit allemaal. Elizabeth verliest zichzelf ook en vraagt zich af wat ze nou echt wil in het leven. Daar besluit ze op wereldreis te gaan. Eerst naar Italië, daarna naar India en haar jaar reizen eindigt in Bali. Deze Amerikaanse dramafilm draait om het reizen tussen landen en het reizen met jezelf. Heerlijk om bij weg te dromen!

Girls Trip

Vier vriendinnen hebben elkaar super lang niet gezien. Ze besluiten na al die jaren weer een weekend weg te gaan met z'n alle. Tijdens dat weekend willen ze hun vriendschap weer verbeteren, maar dat gaat moeilijker dan ze denken. De vrouwen blijken meer uit elkaar gegroeid dan ze dachten. Zouden ze elkaar weer vinden? Als jij deze hilarische comedy hebt gezien wil je zelf een weekend weg boeken met de girls.

Verliefd Op Ibiza

Als je denkt aan een Nederlandse zomerfilm dan denk jij aan Verliefd op Ibiza! Deze film gaat over een groep mensen die op vakantie gaan naar Ibiza. Het eiland waar alles kan en alles mag, toch? De hoofdpersonen raken verstrikt in moeilijke relaties, maar uiteindelijk wordt iedereen verliefd. Op elkaar en op het eiland. Een echte klassieker!

F*ck De Liefde

Lisa zit middenin een scheiding. Om haar op te vrolijke nemen haar vriendinnen haar mee naar Curacao. Hier hebben ze de tijd van hun leven. Ze feesten, drinken en flirten erop los. Maar als Lisa een andere man tegenkomt wordt het ingewikkeld. Heeft ze nog gevoelens voor haar ex of gaat ze voor een nieuwe man? De perfecte Nederlandse (foute) feelgood film!

Call Me By Your Name

Deze romantische dramafilm gaat over Elio. Hij woont in een Italiaans dorpje en zijn vader is kunsthistoricus. Elke zomer neemt zijn vader een stagiair aan en dit jaar is dat Oliver. Elio brengt veel tijd door met Oliver en de twee worden verliefd. Deze film is de definitie van een zwoele zomer. Met veel sensuele scenes, veel romantiek en veel zomerse beelden!

The Last Summer

Deze film gaat over vier vrienden die hun laatste zomer beleven voordat ze gaan studeren. In de zomer proberen ze er achter te komen wat ze willen in hun leven. Waar willen ze studeren? Met wie willen ze samen zijn? Je volgt de vriendin in hun zoektocht naar volwassenheid. KJ Apa en Tyler Posey spelen twee belangrijke rollen. Niet vervelend om naar te kijken dus!

Lees ook:
- Netflix films: waargebeurde films op Netflix
Dit zijn de perfecte Netflix films voor een avondje bankhangen met foute Nederlandse humor
Must see! Dit zijn de 8 meest sexy Netflix films #2

Beeld: Unsplash: Shamim Nakhaei
LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved