Films & Series

Dit zijn de perfecte Netflix films voor een avondje bankhangen met foute Nederlandse humor

Af en toe heb je gewoon een avondje bankhangen nodig om te relaxen. Deze Netflix films zullen je avondje alleen nog maar beter maken. Heb je zin in een avond (of natuurlijk middag) foute Nederlandse humor? We hebben een paar Netflix films voor je uitgezocht die perfect aan deze eisen voldoen.

Netflix films:

♥ Ja, Ik Wil

Een driehoeksverhouding krijgt vorm als een vrijgezelle vrouw een jongere collega inschakelt als haar date voor bruiloften, net voordat ze de man van haar dromen ontmoet.

♥ F*ck De Liefde

Te midden van verschillende huwelijksproblemen komen de levens en liefdesverhalen van diverse mensen samen. Ze zoeken nieuwe partners en andere aantrekkelijke kansen.

♥ Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Nadat de vader van haar kind haar verlaat voor een ander, vindt een alleenstaande moeder nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde.

♥ Just Say Yes

Het leven van de hopeloos romantische Lotte staat op z’n kop als haar plannen voor een ideale bruiloft in duigen vallen, terwijl haar egocentrische zus zich net heeft verloofd.

♥ Mannen Van Mars

Drie mannen van middelbare leeftijd proberen de klok terug te draaien en met een wild avondje uit nog een keer te genieten van hun jongere jaren.

♥ Verliefd Op Cuba

Een gescheiden vrouw wil een stokje steken voor haar dochters bruiloft op Cuba. Ze vliegt naar Havana, waar de romantiek op onverwachte manieren in haar leven terugkeert.

♥ Zwaar Verliefd

Een onzekere dierenarts wordt verliefd op het baasje van een zieke hond. Maar wanneer hij ook voor haar valt, durft ze het niet te geloven.

Lees ook:

★ Keuzestress? Verborgen categorieën zichtbaar maken op Netflix doe je zo
★ Deze films zijn nieuw op Netflix in mei #1

Bron: NetflixNLBeeld: Unsplash