News

Keuzestress? Verborgen categorieën zichtbaar maken op Netflix doe je zo

Ben je altijd erg lang aan het zoeken naar een serie of film om te kijken op Netflix en wil je dit sneller kunnen? Heb je ook het idee al dat je echt álles hebt gezien op de streamingsdienst? Wij denken dat je tóch nog wat films en series hebt gemist. Er staan meer dingen om te kijken op netflix dan je zelf denkt.

Meer films en series op Netflix checken

Heb je het idee dat je zelfs de tekst van films en series kan dromen en wil je een keer iets anders kijken? Het is vandaag je geluksdag. We zijn er namelijk achter dat Netflix wat ‘verborgen functies’ heeft. Je kunt door een nieuwe functie op Netflix nóg meer films en series kijken. Chill toch?

De functie van Netflix heet de Hidden Categories. Het is een Chrome extensie die je kunt downloaden op je laptop. Deze extensie laat echt alle categorieën zien op de streamingsdienst. ‘Huh, maar zagen we die niet al dan?’ Nee, geloof ons, dit ken je nog niet. Het is een van de geheime trucjes die het internet rond ging, maar nu heeft Netflix het openbaar gemaakt. Het enige wat je nodig hebt om deze functie te kunnen downloaden is Google Chrome of Firefox als internetbrowser.

Nieuwe functie

De Hidden Categories geven je films en series die je nog niet gezien hebt. Dat wordt bingen.. Deze films en series zie je niet zomaar op je Netflix scherm, zonder dat je dit gedownload hebt. Je kan zelfs je favorieten aangeven, zodat je niet weer eerst een uur zit te zoeken wat je nu wil zien. Je krijgt hierdoor alleen dingen te zien die gerelateerd zijn aan jouw favo-series en films.

Je download de extensie voor Google Chrome en Firefox hier.

Lees ook:

★ Finally: de releasedatum van The Kissing Booth 3 is bekend gemaakt (en dit zijn de eerste beelden)
★ Netflix kijkers: dit zijn de beste mini series op Netflix

Bron: Grazia | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved