News

Cute! Het allereerste Love Island-koppel is gevormd

Na een spannende week in Casa Amor zijn alle Love Island-deelnemers weer in dezelfde villa. Niet iedereen in hun match trouw gebleven en er zijn een paar verschuivingen geweest. Het hoogtepunt van de aflevering was de entree van Job. Hij vroeg namelijk 'zijn' Esmee verkering.

Love Island-koppel Job en Esmee

De mannen ruilde de Love Island-villa een (halve) week in voor Casa Amor. In deze week kregen zij de kans om een paar nieuwe vrouwen te leren kennen. Ook de vrouwen werden getest. Zij werden vergezeld met een paar nieuwe mannen. Wie o wie zouden er bij elkaar blijven?

Casa Amor

Inmiddels is iedereen weer terug bij elkaar en zijn de keuzes gemaakt. Zo is Nina er achter gekomen dat haar klik met Deniz toch niet goed genoeg is. Zij wil verder dingen uitzoeken met Paolo. Ook Deniz heeft een andere vrouw meegenomen. Yasmin blijft bij Joey, maar het is nog onduidelijk wat Joey wil. Misschien kiest hij wel voor bombshell Luna. Sarah blijft trouw aan Jim, maar hij kiest toch voor Raina. Donny en Rowenna blijven elkaar trouw en ook Job en Esmee kiezen voor elkaar.

Eerste Love Island-koppel

Het hoogtepunt van de aflevering was de entree van Job. Hij vroeg namelijk verkering aan Esmee en het was super lief! "Casa Amor was voor mij een laatste test om te kijken of ik mij ook kon openstellen voor anderen, maar mijn hart ligt gewoon bij jou", vertelde Job aan Esmee. "Daarom wil ik je vragen of je mijn vriendin wil zijn." Natuurlijk zei Esmee ja. "Ik ben echt het gelukkigste meisje op deze aardbol. Ik heb gewoon een vriendje." Cute! Bekijk de beelden hieronder.

 
Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved