News

Nieuwe trend: Balenciaga komt met stiletto Crocs

We wisten al langer dat modehuizen soms met wat vreemde creaties komen. Maar wat Balenciaga nu heeft ontworpen, is toch wel om te schrikken. Het modemerk heeft nu cros ontworpen in de vorm van een stiletto. Serieus?

Balenciaga stiletto Crocs

Cros zitten fijn, daar kunnen we niet omheen. Maar het zijn nu niet de mooiste schoenen om te dragen. Het modehuis Balenciaga dacht daar anders over en heeft nu stiletto cros ontworpen. What? En nee, dit is geen grapje. Deze Crocs zijn onderdeel van de nieuwe lentecollectie van 2022. De naam van deze creatie: de Croletto. Balenciaga sloeg de handen ineen met cros om iets te ontwerpen wat de mensen bij zou blijven. Nou, dat is wel aardig gelukt aan de aandacht te zien die het merk nu al krijgt op social media.

Nieuwe mode 2022

Of dit nu een mooi ontwerp is, daar twijfelen mensen nog over. Het is menens, zo lijkt het. Het schoeisel is zo controversieel als Crocs. Vanaf 2002 zijn de rubberen klompen te koop in de wereld en het betreft meerdere meningen. Het loopt wel heerlijk, maar het ziet er toch niet uit? inmiddels is het wel een modeitem geworden en lopen zelfs influencers en bekende mensen te shinen met Crocs.

Stiletto Crocs

Maar deze Crocs brengen het leven wel omhoog. De groene stiletto Cros moeten hét mode-item van de lente van 2022 worden. Maar we moeten eerlijk toegeven dat we de Balenciaga Triple S ook in het begin erg heftig vonden. Ze twee kilo zware schoenen (onderhand) leken ook geen goed idee en nu zijn ze niet aan te slepen. Zullen de stiletto Crocs toch een trend worden denk je? Als we Twitter moeten geloven is het een dikke vette NEE. Check hieronder de reacties op Twitter over de stiletto Crocs.

Lees ook:
 Shoppen maar met de slipper trends voor de zomer van 2021
 Hilarisch! Er bestaat nu een mega crocs mand voor je kat

 

 

Bron: VIVA | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved