News

FOTO: Zijn Temptation Island-Karina en Greg weer bij elkaar?

Het Temptation Island-koppel Gregory en Karina overleefde de relatietest niet. Karina wilde weten of het gras groener was aan de overkant en dit probeerde ze met verleider Daryl. Nadat ze de fout in ging verbrak Greg de relatie. Toch zijn ze nu weer samen gespot. Betekent dit dat ze weer bij elkaar zijn?

Temptation Island-Karina en Greg zijn samen gespot

Als jij Temptation Island hebt gekeken dan moet je Karina en Greg nog kennen. De twee gingen heel zelfverzekerd het avontuur in, maar het leek toch moeilijker te zijn dan ze dachten. Karina belandde meerdere keren bij verleider Daryl in bed. De arme Greg zag hoe zijn vriendin de fout in ging en hij besloot de relatie te beëindigen bij het laatste kampvuur. Nu zijn de twee toch weer samen gezien.

Samen in de auto

Het lijkt er op dat de twee hun breakup hebben verwerkt. Of ze echt samen zijn? Dat weten we niet zeker, maar ze lijken het wel weer gezellig te hebben met elkaar. Het Instagram-account juicechannel_ plaatste deze foto in hun Stories. Op de foto zie je Karina en Greg samen in een auto zitten. Denk jij dat ze weer bij elkaar zijn?

Bron: Instagram @juicechannel_

Na Temptation Island

Op Temptation Island maakte Karina het aardig bont. Het was ook niet gek dat Greg de relatie beëindigde. Toen de twee weer in Nederland waren kreeg Karina spijt van haar acties. Ze voelde zich gebruikt door Daryl en wilde graag terug naar haar ex. Greg zei in de laatste aflevering dat hij tijd nodig had om zijn verdriet te verwerken. Later zei hij "zeg nooit nooit. HEEL misschien komt het nog goed." Hmm, zou Greg zijn ex hebben vergeven?

Greg's eerste eigen nummer

Greg maakte een nummer genaamd 'Geef mij nog niet op'. Wij vermoeden dat dit over Karina gaat. Hij zingt onder andere "Alle love die ik voor jou had, die love is nu op. Dit is niet wat ik zocht, maar wel wat ik daar vond. Ik gaf mijn hart aan jou, maar jij gaf geen fuck." Ook wordt Greg in de videoclip gebeld door zijn ex. Wat er precies is tussen het stel is ons niet duidelijk, maar de twee hebben sowieso nog contact. Juicy!

Bron: juicechannel_ | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved