Ex On The Beach-Esmee Iepema dumpt vriendje Jeroen

News door Fleur Nieuwenhuis

De Terror Twins, wie kent ze niet? De oude Ex On The Beach Double Dutch-kandidaten werden bekend om hun extraverte gedrag in het programma. Het leek wel alsof er geen rem op zat! Heel even leek het alsof Esmee Ipema haar wilde leven achter zich liet. Ze had namelijk een relatie met Jeroen Noens, maar die heeft ze nu beëindigd.

Terror Twin Esmee is weer single

Het leek alsof Terror Twin Esmee haar wilde haren had verloren en klaar was voor een serieuze relatie. Eind 2019 kreeg ze een relatie met Jeroen Noens en de twee leken super blij met elkaar. Helaas liep hun relatie toch stuk. Esmee maakte het uit met haar vriend en Jeroen deelt de reden op zijn Instagram-account.

De reden van de breakup

In de bio op het Instagram-account van Jeroen staat nu 'hartje: niemand meer'. Ook deelt hij de reden van hun relatiebreuk in zijn Story. "Mensen, ik en Esmee zijn niet meer samen. Esmee heeft gisteren besloten een punt achter de relatie te zetten en mist haar oude leven. Ze wil terug vrij zijn en deze keuze is volledig van haar." Hmm, het lijkt er op dat Esmee toch haar wilde haren nog niet is verloren!

Jeroen begrijpt het niet

Natuurlijk is het nooit leuk om liefdesverdriet te hebben. Als de reden van de breakup duidelijk is dan kan dit de pijn verzachten. Jeroen laat weten dat hij niet helemaal begrijpt waarom Esmee het uit maakte. "Het is een beetje onbegrijpelijk, aangezien ze de laatste tijd juist zoveel leuke dingen hebben gedaan samen." Ahw, arme jongen! Hij laat wel weten dat het goed met hem gaat ondanks zijn liefdesverdriet.

Met het andere deel van de Terror Twins gaat het juist super goed. Zus Sharon is namelijk zwanger. Ben jij benieuwd naar de foto's van de zwangere Sharon? Klik dan hier!