Lifestyle

Wow: zo ziet Mega Mindy er nu uit

Keek jij ook vaak Mega Mindy? De Belgische superheldenserie was niet alleen in België bekend, maar ook in Nederland. “Is het een vogeeel? Is het een vliegtuuuuig? Neeeee, dat is heeeet niet. Het is is Megaaaa Mindyyy!” Wij ontdekten hoe ze er na al die jaren uitziet. 

Hoe ziet Mega Mindy er nu uit?

Mieke Fonkel, de meid in de serie die in Mega Mindy verandert, wordt gespeeld door Free Souffriau. Wat een mooie naam! Ze is een Vlaamse zangers, actrice en musicalster. Van Mega Mindy zijn zes seizoenen gemaakt (!), en een hoop kleding, souveniers, dvd’s en stripboeken van verkocht.

De serie van Mega Mindy is begonnen in 2006. Feeling old yet? Free heft het al jaren druk met de rol van Mega Mindy, want ze speelt het nog steeds!

Free Souffriau

Free is veertig jaar oud en zonder blonde, gekrulde pruik zou je haar bijna niet herkennen. Je mist daarbij ook wel het roze pakje en haar superheldenmasker natuurlijk. Ze is getrouwd met componist en producent Miguel Wiels - die een hoop liedjes schreef voor onder anderen K3, Mega Mindy en Samson en Gert. Samen hebben zij een zoon en een dochter. Cute!

Andere rollen

Naast haar rol als Mega Mindy heeft Free nog veel meer gedaan. Ze heeft in een hoop musicals gespeeld, waaronder Doornroosje, Pinokkio en De Kleine Zeemeermin. Ze heeft ook nog vier albums uitgebracht waarvan een aantal nummers regelmatig in de Vlaamse top 10 hebben gestaan. En natuurlijk zong zij het welbekende nummer van Mega Mindy, Mega Mindy Tijd. Herken jij haar terug?

Lees ook:
 Zo gaat het nu met de meiden van KUS
★ Zo nostalgisch: deze spellen speelde je vroeger op het schoolplein

 
Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved