Lifestyle

Meant to be: dit is je teken om een golden retriever te nemen

Misschien ben je al langer opzoek naar een pup of een al wat grotere en oudere hond, maar dit is je dag. Als je dit artikel bent tegen gekomen op je social media of iemand je erin heeft getagd, dan is dit je sign to buy a golden retriever. Let's go!

Reden 1: ze zijn schattig

Honden zijn gewoon lief, maar golden retrievers zijn nog nét iets schattiger lijkt het. Dit is een goede reden om er een te halen toch?

Reden 2: ze zijn lief

Overtuig je vriend of vriendin maar gewoon dat deze beestjes altijd lief zijn. ja ze slopen wel eens iets per ongeluk, maar daar reageren ze meestal zo grappig op dat je niet boos op ze kan worden.

@arrowvalor

Reply to @srogi.many I didn’t realize I didn’t say a word😂 ##FriendsReunion ##ConjuringHorror ##goldenretriever ##puppy ##dog ##fyp

♬ original sound - ♡Amelia & Arrow♡

Reden 3: ze zijn knuffelbaar

Deze reden heeft verder geen uitleg nodig toch? Deze honden houden absoluut van knuffels. Ze komen dan ook graag naast je liggen.

Reden 4: het kan je harige vriendje worden

Buiten balletjes gooien, rennen in het bos en zelfs zwemmen, het kan allemaal met je harige vriend. Ze verharen wel eens en als je het bos in bent geweest, ze kunnen wel een beetje onder de modder zitten en alles vies maken, maar dat heb je er voor over toch? Besides that, ze kunnen gewoon in bad he?

Reden 5: geen reden

Er is eigenlijk geen reden nodig om een golden retriever te kopen. Natuurlijk moet je wel tijd hebben voor je harige vriendje, maar als je dat hebt en je hebt het geld, wat houdt je dan tegen? Kijk nu even naar die foto’s van golden retriever pups hieronder. Daar word je toch spontaan verliefd op?

Lees ook:
★ De grappigste video's van dieren die elkaar (en hun baasjes) pesten
★ VIDEO: Dit betekent de slaappositie van je hond

 
Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved