News

Dream job alert: je kan nu geld verdienen met het drinken van cocktails

Ben jij iemand die alleen maar cocktails besteld op het terras? Dan ben jij wellicht een geschikte kandidaat voor deze vacature. Dit bedrijf zoekt iemand die betaald cocktails wil drinken. Dit aanbod sla je toch niet over?

Vacature: betaald cocktails drinken

We hebben echt dé perfecte baan voor je gevonden, cocktaillover. Liquor lab is op zoek naar testers voor hun cocktails. Dit bedrijf levert de lekkerste cocktails voor feesten en partijen doormiddel van een mobiele cocktailbar. Gaaf!

Natuurlijk moeten wel de lekkerste en de beste cocktails serveert worden. Dit bedrijf is op zoek naar iemand die het komendje jaar cocktails wil proeven. En het is nog betaald ook! Liquor Lab betaalt je namelijk tweehonderd euro voor het testen van de drankjes. Oke, oke…

Favo cocktail

De cocktails worden gewoon aan huis geleverd. Je hoeft dus niet persé naar een bepaalde locatie toe maar kunt de drankjes gewoon op de bank testen met je vriend of vriendin. Een eerder ervaring is de cocktailwereld is geen pre. Je hoeft namelijk alleen je mening te geven en dit te delen met je vrienden en familie. Het lijkt een beetje op een soort influencer actie. Iedereen van achttien jaar en ouder mag solliciteren op deze vacature.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over dit baantje? We get it. er zit wel een addertje onder het gras. Liquor Lab is een Engels bedrijf. Je moet dus in het Verenigd Koninkrijk wonen om te kunnen solliciteren. Ook is de sollicitatieronde net gesloten, maar je kan altijd je motivatie sturen naar nhet bedrijf. Dat doe je hier. We houden het voor je in de gaten als er een bedrijf in Nederland is die dit ook gaat doen!

Lees ook:
★ 5x lekkerste cocktail bars in Nederland op een rij
★ Cheers: 5 redenen waarom je met je vriendin een cocktailavond moet houden

 
Bron: GraziaBeeld: Unsplash

Must reads 👀