Lifestyle

Cheers: 5 redenen waarom je met je vriendin een cocktailavond moet houden

Vanaf vandaag is het terras open, maar helaas is dit maar tot 18.00. De zonnige avondjes in de zon komen er weer aan en daarom is er reden genoeg om met je vriendin(nen) af te spreken. Cocktails zijn toch wel tricky, but good. We bedoelen, ze smaken naar ranja, maar er zit toch alcohol in. Hieronder staan 5 redenen waarom jij en je bestie(s) weer eens een avondje cocktails moeten drinken. Cheers!

Redenen om cocktails te drinken met je bestie(s)

★ Lange zomeravonden met cocktails

Het wordt weer wordt beter en dus tijd om heerlijk lang in de tuin te zitten. Cocktails kunnen op zo’n lekkere warme zomeravond natuurlijk niet ontbreken. Maak er wat tapashapjes bij en jullie avond is perfect. Of natuurlijk lekker ’s middags. Niks moet, maar alles mag.

via GIPHY

Je hebt meteen weer iets op de planning staan

Hoe leuk is het überhaupt dat je weer iets af kan spreken. Het wordt beter weer dus je kan lekker buiten zitten en vanaf 28 april mag je twee vriendinnen thuis ontvangen. We geven een tip mee: spreek gelijk een datum af, anders komt er weer niets van dames.

via GIPHY

★ Je moet de roddels bijwerken

Je spreekt nu misschien minder met elkaar af en daardoor lijven de roddels liggen. Spreek weer eens met je vriendin af onder het genot van wat cocktails om die roddels aan elkaar te vertellen.

via GIPHY

★ Het is gewoon lekker

Is er een reden nodig om cocktails te drinken? Eigenlijk niet. Er zit ergens op de wereld wel een vijf in de klok. Sooo Let’s go and make some cocktails girl. Wij zijn vooral fan van de Sex On The Beach en de Tequila Sunrise…

via GIPHY

★ Je kan de cocktails zelf maken

Het is toch heerlijk om even bezig te zijn en je eigen barvrouw te spelen? Je kan deze drankjes ook zo sterk maken als je wil. Dat is nog een voordeel van je eigen cocktails maken. Als je de drankjes nu toch zelf gaat fixen, check dan hier het artikel over hoe je zelf cocktails maakt.

via GIPHY

Lees ook:

★ Jouw favoriete alcoholvrije cocktail: de 7 lekkerste op een rijtje
★ Wow! Zo veel calorieën zitten er in jouw favoriete drankje

Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved