News

André Hazes en Sarah van Soelen geven hun allereerste gezamelijke interview

De afgelopen maanden is er super veel gezegd en geschreven over André Hazes en over zijn mooie vriendin Sarah van Soelen. De twee hebben al een tijdje een relatie, maar hadden nog nooit samen een interview gedaan. Tot nu! RTL Boulevard kreeg het voor elkaar om te twee een paar vragen te stellen over hun relatie.

André Hazes en Sarah van Soelen het eerste interview

André Hazes heeft een zware tijd achter de rug. Hij maakt het uit met zijn verloofde Monique Westenberg. Daarna krijg hij heel Nederland over zich heen omdat hij een andere relatie kreeg. Ook zijn vriendin Sarah van Soelen kreeg de volle laag. De twee vertelden zelfs dat ze zijn bedreigd! Gelukkig lijkt het nu rustiger te worden in hun leven. Ze zijn nu zelfs voor het eerst samen geïnterviewd.

De theewinkel van Rachel Hazes

Waar het koppel samen is gespot? Bij de opening van de nieuwe theewinkel van Rachel Hazes, de moeder van André. Er waren verschillende media aanwezig zo ook RTL Boulevard. Zij kregen het voor elkaar om het stel een paar vragen te stellen. “Het gaat tussen ons, bij ons en met ons heel goed”, zegt André. De zanger vertelt ook dat ze samen een huis hebben gekocht, maar ze voorlopig nog even bij de ouders van Sarah blijven wonen.

“Wij hebben gewoon altijd elkaar”

Sarah vertelt hoe het is om met André te wonen. “Je zou het niet verwachten, maar hij is heel netjes.” Als laatste gaan de twee in op het hele mediacircus wat zich heeft afgespeeld rondom hun relatie. “Wij hebben het gewoon heel leuk samen. Wij trekken ons niet zo veel aan van alles wat er wordt gezegd. Uiteindelijk hebben we gewoon altijd elkaar”, vertelt André. Ahw, super lief!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Bruno Press