News

Nog meer gossip: André Hazes krijgt zijn eigen realityshow

De afgelopen maanden is André Hazes volop in het nieuws geweest. Vooral vanwege zijn ingewikkelde relatiestatus. Verloofd? Single? In een relatie? Het kwam allemaal voorbij! Wij schreven al meerdere keren dat het leven van de zanger op een realityshow begon te lijken en dat gaat het nu ook worden!

André Hazes krijgt een realityshow

Het leven van André Hazes leek de afgelopen maanden wel op een realityshow. Dit vonden tv-producenten ook en daarom krijgt hij nu zijn eigen programma. De afgelopen maanden stond de zanger in de spotlight en nu wordt het tijd om zijn kant van het verhaal te belichten. Dit vertelt hij in een interview met Veronica Superguide. 

Dit weten we over de realityshow van André Hazes

In het interview vertelt de celeb dat hij veertien maanden wordt gevolgd. Over welke maanden dit gaan weten wij nog niet, maar stiekem hopen we natuurlijk dat het hele liefdesdrama is vastgelegd. Hoe zou André naar deze periode hebben gekeken? Wij zijn super benieuwd! Ook maakte hij nog niet bekend of het om een documentaire gaan of dat het een serie gaan worden. We weten nog niet wanneer de show te zien in, maar wij kunnen nu al niet wachten!

Sarah en André

Sinds een paar weken mag iedereen weten dat Sarah en André een stel zijn. Eerst wilde ze dit nog geheimhouden, maar dit lukte niet lang. Wat de laatste ontwikkelingen zijn? De twee hebben aangekondigd dat ze samen gaan wonen. Super lief! Er is alleen een klein nadeel. De woning ligt dichtbij het huis van zijn ex Monique…

Bedreigd en achtervolgd

De twee zijn nu happy in love, maar dat ging niet zonder slag of stoot. André vertelt in het interview dat hij dreigementen kreeg via mail. Ook achtervolgde paparazzi hem op de snelweg. Het wordt nog erger. André is door de media-aandacht een week het huis van zijn schoonvader niet uitgekomen. Op een dag wilde hij graag naar buiten en om ongezien weg te sluipen moest hij zich verstoppen onder een deken in de auto… Ook zijn nieuwe vriendin kreeg de volle laag. “Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op social media, was ze de meest gehate vrouw van Nederland.” Heftig!

View post on Instagram
 

 
Bron: cosmopolitan.com, superguide.comBeeld: Bruno Press

Must reads 👀