News

Babynieuws: Temptation-Rodanya is zwanger van haar tweede kind

Temptation Island staat bekend als het programma waar veel relaties sneuvelen. Gelukkig duikt er eens in de zoveel tijd ook een goed verhaal op. Rodanya Kelsey en Morgan Cyriel deden mee en hun relatie overleefde het. Het gaat zo goed tussen hun dat Rodanya voor de tweede keer zwanger is!

Temptation Island-Rodanya is zwanger

We hebben super leuk babynieuws! Temptation-Rodanya is zwanger van haar tweede kindje. De vader is oud tempa-deelnemer Morgan. Na hun deelname aan het programma leek het erop dat de twee niet meer samen zouden komen. Toch hebben ze elkaar weer helemaal gevonden, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Rodanya en Morgan uit Temptation Island

Op Temptation Island leken de twee het perfecte koppel. Helaas bleek dit allemaal schijn te zijn. Terug in Nederland hebben Rodanya en haar favoriete verleider Danicio het nog een paar keer gezellig gehad. Toen Morgan hier achter kwam werd hij woest en dit betekende het einde van hun relatie.

Lavey Ace

Nadat hun relatie over was kwam Rodanya erachter dat ze zwanger was. Er gingen geruchten rond dat Danicio de vader zou zijn, maar het zoontje bleek van haar ex Morgan. De twee hebben elkaar een tijdje niet gesproken maar door hun zoontje genaamd Lavey Ace besloten ze de strijdbijl te begraven. “Na mijn babyshower kwam hij gelukkig weer in beeld. Hij stuurde een berichtje dat hij zich eroverheen had gezet en betrokken wilde zijn. Daar ben ik blij mee, want stress is het laatste wat je kunt gebruiken als je zwanger bent”, vertelde Rodanya. Ben jij benieuwd hoe Lavey Ace eruit ziet? Bekijk de foto dan hier!

Opnieuw zwanger

De twee hebben nooit bevestigd dat ze weer samen zijn, maar daar lijkt het nu wel op. Rodanya plaatste deze super lieve foto van haar buik met een echo. “Meet our new little family member! 💙💖 We’re expecting another baby and we’re so happy & thankful for you! 👶🏽👧🏽, schrijft ze bij de foto. Wie de vader is? Morgan! Gefeliciteerd papa en mama!

View post on Instagram
 

Beeld: RTL

Must reads 👀