News

Temptation’s Rodanya is bevallen van een zoontje

Het moment waar Rodanya en Morgan (en wij) maandenlang naar uit hebben gekeken is eindelijk daar: Rodanya is bevallen van een zoontje. De kersverse moeder deelde vanochtend het eerste kiekje van hun zoontje op Instagram. Ze schrijft erbij: ‘Ons kleine ventje is er eindelijk. Zo ontzettend lief, mooi en zo klein. We zijn ontzettend trots op jou!’.

Rodanya is bevallen van een zoon: Levay Ace

Temptation Island-ster Rodanya is afgelopen maandag, 20 januari, bevallen van een zoontje. Via Instagram laat ze weten dat het hartstikke goed gaat met haar en de pasgeboren baby. ‘Alles gaat nu super goed en wij gaan nu even in alle rust genieten van de komende weken’, schrijft ze bij haar foto. 

Morgan en Rodanya niet meer samen

Morgan en Rodanya zijn niet meer samen, en dat is ook niet iets wat Rodanya in de toekomst nog ziet gebeuren. Gelukkig hebben de twee wel goed contact en gaan ze allebei voor hun pasgeboren zoontje Levay Ace zorgen. Laatst maakten ze samen zelfs nog een intieme zwangerschapsfoto. Aan Grazia vertelde Rodanya een aantal weken geleden: “Op een gegeven moment zullen we wel afspraken gaan maken dat hij bijvoorbeeld om de week een weekend bij Morgan kan zijn. We laten het op ons afkomen. Morgan zal het kind erkennen, wat betekent dat hij rechten en plichten als vader heeft. Hij gaat er voor de volle 100% voor.” 

View post on Instagram
 

Bron: grazia.nl | Beeld: iStock 

Must reads 👀