Lifestyle

Deze Temptation Island-deelnemers klappen uit de school en komen met schokkende onthullingen

Sinds het seksueel overschrijdende gedrag in het programma De Villa, en de beslissing van Peter van der Vorst om alle reality-tv programma's van de buis te halen, klapt de ene na de andere realityster uit de school. Veel deelnemers hebben ineens van alles te zeggen over hoe het er nu écht aan toe ging bij Temptation Island. In dit artikel lees je alle onthullingen van Temptation Island-kandidaten.

Bij reality-tv kunnen we verwachten dat de programmamakers seizoenen met een en al drama willen, maar dat het soms zo ver kan gaan dat mensen worden gepusht om te drinken en seks te hebben gaat wel heel ver. In het programma De Villa was seksueel overschrijdend gedrag te zien, en sindsdien lijkt het wel alsof er in de reality-tv wereld een bom is ontploft. 

Tim Hofman confronteert programmamakers Temptation Island in #BOOS

Tim Hofman plaatste vorige week een tweet over het fragment uit De Villa. Hierdoor explodeerde de discussie al snel op landelijk niveau, waardoor het programma van de buis werd gehaald door RTL. Op dit moment zou programmamaker Blue Circle dan ook onderzoek doen naar het voorval, maar Tim Hofman steekt er een stokje voor. In zijn YouTube-programma #BOOS was gisteravond te zien hoe hij praat met het slachtoffer over de gebeurtenis. “Ik wil dat iedereen weet dat je dit nooit zou mogen doen”, zegt ze in het interview. Daarna is te zien hoe Tim verhaal gaat halen bij de producent van het programma Blue Circle en bij RTL. Blue Circle weigert excuses te maken en meldt alleen dat er onderzoek wordt gedaan.

Rosanna was ook slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag

Rosanna Voorwald deed een schokkende onthulling over haar deelname aan Temptation Island. Zo zou ze bij meerdere schandalen betrokken zijn geweest. Vriendlief Niels van der Zanden gaf aan dat er constant alcohol werd ingeschonken bij Rosanna, terwijl ze niet tegen drank kon, terwijl de productie dat wist. Toen Rosanna vervolgens dronken in bed lag werd verleider Alex naar haar kamer gestuurd. ''Hij had me wel kunnen verkrachten, ik weet 100% zeker dat ze dan niet hadden ingegrepen, en het waarschijnlijk ook nog hadden uitgezonden", vertelt ze in een interview met Grazia. Het hele verhaal lees je hier.

Demi en Rodanya werden aangezet tot dingen die ze niet wilden

Oud-deelnemers Demi Rutting en Rodanya Kelsey deden ook een boekje open over hun deelname aan het zogenoemde 'saaiste Temptation-seizoen ooit'. Hierdoor werden ze door de productie bij elkaar geroepen om voor meer spanning te zorgen. Daarnaast werd Demi op 'dream date' gestuurd met iemand waarin ze geen interesse had: "De andere meiden waren toen al weg. Ik geloof dat er wel vier mensen in mijn kamer stonden om ervoor te zorgen dat ik met die ene jongen op date zou gaan. Dat was beter voor de verhaallijn." De rest van hun onthullingen lees je hier


Temptation Island is nep volgens Thomas Cox

Thomas Cox liet zich op Instagram uit over hoe nep Temptation Island is. "Nu heb ik de behoefte om te reageren van hoe nep Temptation achter de schermen is en dat het terecht is dat ze het even stopzetten en onderzoeken hoe het er nou echt aan toe gaat. Maar dat is mijn reactie: het is inderdaad nep en er wordt gemanipuleerd, er wordt gelogen en het is goed dat dat naar buiten is." Lees hier het hele verhaal.

Bron: televizier.nl, telegraaf.nl. rtlnieuws.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook