Lifestyle

Dit zijn ze dan: de leukste terrassen van Nederland

Langzaam maar zeker begint het lekkerder weer te worden. Nu de terrassen weer open mogen is het super verleidelijk om lekker een terrasje te pakken! Overal in Nederland kan je dit doen, maar wij hebben speciaal voor jou een aantal terras-pareltjes op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet?

Leukste terrassen in Nederland

Als het zonnetje schijnt dan zitten de Nederlandse terrassen propvol. Veel mensen vinden het heerlijk om een drankje te doen in de zon. De kieskeurige terrasganger wil niet zomaar overal neerploffen! Speciaal daarvoor hebben wij de leukste Nederlandse terrassen op een rijtje gezet.

GAPP - Amsterdam

Op een warme zomerdag is het dakterras van GAPP de plek waar jij wil zijn. Deze groene rooftopbar heeft altijd een fris briesje. Zo hoef jij niet weg te smelten in de zon. Natuurlijk is het uitzicht ook geweldig!

Waar te vinden?
Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam

Baai - Breda

Als het zomer is dan is Baai de perfecte plek  om een drankje te doen. Borrelen met je voeten in het gras aan het water, wie wil dat nou niet? Als het weer mag dan worden er ook regelmatig leuke feesten gegeven.

Waar te vinden?
Markkade 1AB, Breda

Beachclub Bloomingdale - Bloemendaal

Bloomingdale is de perfecte beachclub! Een cocktail op het strand en wegdromen bij de zonsondergang. Heerlijke plek om in de zomer te vertoeven.

Waar te vinden?
Zeeweg 94, Overveen

The Boathouse Kralingen - Rotterdam

Deze hotspot ligt net buiten het centrum van Rotterdam aan de Kralingse Plas. Een terras aan het water met veel groen om je heen en ook nog in de zon!

Waar te vinden?
Langepad 51, Rotterdam

STEK - Leeuwarden

Woon jij dichter bij Friesland? Dan hebben wij een super leuke hotspot voor jou! Bij Stek in Leeuwarden kan je heerlijk op het terras chillen aan het water. De gerechten en drankjes zien er ook nog super instagramable uit.

Waar te vinden?
Harlingersingel 2, Leeuwarden

DOT- Groningen

Dit is een van de super hippe restaurantjes in Groningen. Je kan hier heerlijk in de zon zitten op een van de picknickbanken of staand op het mooie industriële terrein. Heerlijke plek!

Waar te vinden?
Vrydemalaan 2, Groningen

Wil jij meer horecatips? Lees dan ook:
7 leuke tentjes voor een eerste date in Amsterdam
We love it: dit zijn 5 roze restaurants waar je met de meiden heen wil
7x Dim sum hotspots door heel Nederland

Beeld: istock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved