Lifestyle

We love it: dit zijn 5 roze restaurants waar je met de meiden heen wil

1 van 6

Zoek jij ook altijd naar hippe restaurantjes en lunchrooms om met je vriendinnen te gaan eten? Naast dat je komt voor the food, wil je misschuen ook een paar mooie kiekjes schieten. Steeds meer restaurants besteden aandacht aan een Instagram-waardig interieur, vooral de kleur roze is een trend. Wij hebben daarom de vijf mooiste roze restaurants voor je op een rij gezet om te bezoeken.

Ben jij ook team pink? Dan twijfel je er niet over: als een restaurant roze is, dan wil je er eten. Gelukkig is er genoeg aanbod, want tegenwoordig vind je steeds meer Instagram-waardige roze restaurants in Nederland en het buitenland. Naar welk roze restaurant uit het volgende lijstje ga jij als eerste heen?

1. Mama Kelly in Amsterdam
"Pink isn't just a colour, it's an attitude" is bij Mama Kelly het motto en dit zie je overal terug. Van de krukken aan de bar tot de kaarsen, alles is hier een en al roze. Het concept van de menukaart is wel vrij eenvoudig: je kunt er kreeft of kip kiezen. Het restaurant zit bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Bij deze plekken in Amsterdam kun jij ook terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MaMa Kelly Amsterdam (@mamakellyamsterdam) op

1 van 6
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved