Lifestyle

5 roze restaurants waar je met de meiden heen wil

Zoek jij ook altijd naar hippe restaurantjes en lunchrooms om met je vriendinnen te gaan eten? Naast dat je komt voor the food, wil je misscihen ook een paar mooie kiekjes schieten. Steeds meer restaurants besteden aandacht aan een Instagram-waardig interieur, vooral de kleur roze is een trend. Wij hebben daarom de vijf mooiste roze restaurants voor je op een rij gezet om dit weekend nog met de meiden te bezoeken.

Ben jij ook team pink? Dan twijfel je er niet over: als een restaurant roze is, dan wil je er eten. Gelukkig is er genoeg aanbod, want tegenwoordig vind je steeds meer Instagram-waardige roze restaurants in Nederland en het buitenland. Naar welk roze restaurant uit het volgende lijstje ga jij als eerste heen?

1. Mama Kelly in Amsterdam
"Pink isn't just a colour, it's an attitude" is bij Mama Kelly het motto en dit zie je overal terug. Van de krukken aan de bar tot de kaarsen, alles is hier een en al roze. Het concept van de menukaart is wel vrij eenvoudig: je kunt er kreeft of kip kiezen. Het restaurant zit bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Bij deze plekken in Amsterdam kun jij ook terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MaMa Kelly Amsterdam (@mamakellyamsterdam) op


2. The Sketch Gallery in Londen 
Misschien heb je dit restaurant wel eens voorbij zien komen op Instagram, maar het restaurant Sketch in Londen is zeker weten een bezoekje waardig. Dit restaurant is een hemel als je van roze houdt, en daarnaast erg chique. Er is zelfs een dresscode: er wordt verwacht dat je in een artsy outfit komt en dat je geen shorts draagt. Daarnaast wordt er goede muziek gespeeld, hangen er mooie kunstwerken en eet je er de heerlijkste gerechten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door sketch (@sketchlondon) op


3. Pietro Nolita in New York
Bij dit restaurant komen roze en Italiaans eten samen, een perfecte combinatie. De buitengevel van het restaurant is al roze, dus wanneer je binnenstapt weet je al waar je in terecht komt. Voor New York zijn de prijzen daarnaast ook niet enorm hoog: je betaalt gemiddeld twintig dollar voor een hoofdgerecht. Tip: de home made ravioli is hemels ;-).

Wil je liever ontbijten bij een Instagram-waardige hotspot? Dit zijn onze favorieten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Healthy Italian cuisine (@pietronolita) op

4. Nanan Patisserie in Wroclaw, Polen
Waarschijnlijk is dit niet de eerste plaats die bovenaan staat op je travel list, maar voor dit roze restaurant moet je er wel heen. Het interieur is geïnspireerd op marshmallows en heeft roze velvetstoelen, wanden en marmeren tafels. Wij zijn verliefd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justyna (@jjaskiewicz19) op


5. Paradiso in Ibiza
Dit restaurant zit in een hotel dat vorig jaar is geopend, en nu al een van de populairste plekken op het eiland is. De vibe die het uitstraalt is bubblegum, flamingo's en Elvis Presley. Fijn om te weten: je hoeft geen hotelgast te zijn om hier een hapje te eten. 

Bekijk hier de leukste Instagram-waardige restaurants in Nederland. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paradiso Ibiza Art Hotel (@paradiso_ibiza) op


 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook