Celebs

Dit doen de actrices van Pretty Little Liars nu

Keek je vroeger ook elke week uit naar een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars? Wij missen Alison, Aria, Emily, Hanna en Spencer soms nog wel eens en vroegen ons af wat de actrices van Pretty Little Liars nu doen. En dat bleek best wel verrassend!

Alison aka. Sasha Pieterse 

Sasha Pieterse was pas 13 jaar toen ze met Pretty Little Liars begon. Inmiddels is ze 25 jaar en is ze getrouwd. Ook heeft ze sinds zes maanden een zoontje. Superlief! Wat ze verder doet? Ze schreef onder andere een kookboek. Of de PLL-actrice later weer in een nieuwe film of serie gaat spelen weten we nog niet (maar we hopen van wel!) 

Aria aka. Lucy Hale

Aria werd gespeeld door Lucy Hale en deze Pretty Little Liars-actrice is niet van het witte doek weg te slaan. Na PLL speelde ze bijvoorbeeld in Riverdale en daarna kreeg ze de hoofdrol in de serie Katy Keene. Binnenkort zien we haar in de nieuwe romantische film The Hating Game. Ook zingt ze, zo bracht de het album Road Between uit waarop countryish popnummers staan.

Emily aka. Shay Mitchell 

Net als Sasha Pieterse heeft Shay Mitchell uit Pretty Little Liars ook al een kindje. Haar dochtertje Atlas kreeg ze samen met acteur Matte Babel. Na Pretty Little Liars speelde ze in verschillende series en films, bijvoorbeeld in Netflix-serie You. We zijn superbenieuwd wat Shay nog meer gaat doen! Gelukkig deelt ze haar avonturen graag op Instagram en TikTok.

Hanna aka. Ashley Benson 

Ook Ashley Benson is lekker bezig. De actrice uit Pretty Little Liars staat inmiddels niet alleen meer voor de camera, maar ze regiseert ook. Zo komt er een film geinspireerd op de coronapandemie uit, waar zij de co-regisseur van is. Én als het goed is speelt ze er zelf ook een rol in! 

Spencer aka. Troian Bellisario

Zoals je misschien wel weet is Troian Bellisario, die Spencer speelde in Pretty Little Liars, getrouwd met Suits-acteur Patrick J. Adams. We zagen ze al even samen shinen op de bruiloft van Meghan Markle en Prince Harry. Verder is Troian veel bezig om aandacht te vragen voor maatschappelijke thema's. Na Pretty Little Liars speelde ze in de films Feed en Clara.

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved