News

Zo date jij binnenkort met mannen à la Harvey Specter uit Suits!

Is jouw dreamboy een echte zakenman? Vind jij mannen in pak super sexy? En vind jij een lover met een carrière belangrijk? Goed nieuws ladies, want dit is je kans! Binnenkort is er namelijk een nieuw datingprogramma op televisie met Nederlandse zakenmannen verspreid over de hele wereld. Geef je snel op en wie weet zit jij binnenkort wel met je nieuwe crush in Los Angeles.

Daten met echte zakenmannen

Zie jij het wel zitten om te daten met een Harvey Specter of een Michael Ross? Dat is het nieuwe programma Veel Liefs uit Holland perfect voor jou. In dit datingprogramma gaat Nicolette van Dam samen met tien Nederlandse zakenmannen én -vrouwen met een topcarrière  in het buitenland op zoek naar de liefde van hun leven. En we moeten nog opschieten ook! Het programma is namelijk eind van deze maand al te zien op de buis. In de eerste aflevering maken de zakenmannen en -vrouwen al een selectie uit alle videoboodschappen.

Wat moet je doen?

Denk jij alleen maar ja, ja, jaaa!? Maak dan nu snel een videoboodschap en geef je op. In de eerste aflevering ontvangen de kandidaten alle video’s en kiezen zij de tien leukste uit. Vervolgens vinden er group- en speeddate rondes plaats en blijven er vier ‘liefdes’ over waarvan er uiteindelijk één overblijft. Spannend!
 

Watch on YouTube

Blijf jij liever gewoon in Nederland? Dan is dit programma natuurlijk ook érg leuk om te kijken ;-)! Het datingprogramma heet ‘Veel liefs uit Holland’ en is vanaf 29 augustus te zien op Net5.

Beeld: Getty Images | Bron: Net5.nl

Must reads 👀