News

Zoveel Ferry as ge wil: Ferry de Film staat nú op Netflix

Wat is Undercover toch een mega goede serie. Maar geef toe, de serie werd bekend door onder andere Frank Lammers (onze eigen Nederlandse Jumbo man). Er is lang en hard aan gewerkt, en fans hebben er lang op moeten wachten, maar Ferry de film is vanaf vandaag te zien op Netflix. Genoeg Ferry zoals ge wilde.

Ferry de film

Heb je nog geen weekendplannen? Ga Ferry de film dan checken met je vrienden. De gloednieuwe film staat vanaf vandaag op de streamingsdienst. Je mag deze spin-off echt niet missen als je Undercover hebt gezien. Ferry Bouman, gespeeld door onze brabo Frank Lammers, werd hét personage van de serie. Er waren dan ook veel negatieve reacties op Undercover seizoen twee, omdat Frank bijna niet te zien was in dit seizoen. Mensen willen Ferry! En dat begrepen de producers van Undercover dus kwamen ze met een film wat gaat over het leven van Ferry Bouman.

Wens van fans

Het is dus eindelijk zover. De film van Ferry Bouman kun je vanaf vandaag bewonderen op Netflix. De crimineel Ferry moet een klus voor zijn baas opknappen en belandt steeds meer op het slechte pad. Hij ontmoet ook onze enige echte Daniëlle, die wordt gespeeld door onze geweldige actrice Elise Schaap.

Storyline

Ferry werkt in de film voor Ralph Brink (gespeeld door Huub Stapel). Ralph heeft een groot imperium opgebouwd en is geen man waar je ruzie mee wil. Toch is dat precies wat er gebeurt wanneer Ralphs zoon het slachtoffer wordt van een gewelddadige overval. Aan Ferry de taak om uit te zoeken wie hier verantwoordelijk voor is en ‘verhaal te halen’. Het zorgt ervoor dat hij al gauw steeds dieper verzeild raakt in de Brabantse onderwereld. Met wie ga jij de film bekijken? Check hieronder de trailer. Nondeju, wa een goeie fillum!

Pssst: wist je dat Ferry z’n haar heeft moeten afscheren en flink heeft moeten afvallen voor de film?

Lees ook:
★ Da minde nie: Undercover seizoen 3 komt eraan
★ Da minne nie: Netflix dropt super spannende trailer van Ferry de film

Bron: Man-Man | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved