Series & Films

Da minde nie: Undercover seizoen 3 komt eraan

Onze harten maakten een happy sprongetje toen wij vandaag zagen dat de opnamens voor Undercover 3 van start gegaan zijn. Yay. Heb jij de eerste seizoenen al gezien? Als je antwoord nee is dan moet je gauw gaan bingen, want, deze serie is echt een must see. 

De opnames van Netflix' Undercover 3 zijn begonnen 

"Nieuwe coupe, nieuwe serie", horen we Frank Lammers, de acteur die Ferry Bouman speelt, in een filmpje op het Instagram-account van Netflix zeggen. Volgens hem zitten de opnames voor de film rondom Ferry Bouman er net op. "Dus als je een beetje geduld hebt, krijg je zoveel Ferry als je wilt", vervolgt Frank. Happier op deze regenachtige dag kun je ons niet maken. De makers zijn echt supersnel met een nieuw seizoen, want op Netflix kun je nu nog iedere week van nieuwe afleveringen genieten. Doordat er een nieuw seizoen aankomt krijgen we eigenlijk ook een kleine spoiler... Namelijk, Ferry zal seizoen 2 overleven. Het is nog niet duidelijk hoe het nieuwe seizoen eruit zal gaan zien. Komen er nieuwe slechteriken bij? Gaan er favorieten dood? Who knows. We komen er maar op een manier achter en dat is wachten tot dat de nieuwe afleveringen komen. Wij zijn excited. 

 

Soms heb je van die momenten dat je door al je series heen bent. Je hebt niks meer om naar te kijken en bent hard opzoek naar iets nieuws. Iets leuks. Wij helpen je graag op weg met het vinden van een nieuwe bae. Hier kun je alle leuke Videoland series van dit moment vinden. 

Bron: Flair | Beeld: Netflix

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved