Real life

Girls Issues: “Ik had een seksdroom over mijn ex”

Heb jij ruzie met je vriendinnen? Boytrouble? Of een super genânte seksvraag? Say no more. Vertel jouw situatie aan Girlscene en wij helpen jou met al je girls issues. Deze week: Pleun (21) heeft een seksdroom gehad over haar ex en weet niet wat ze ermee moet.

Hi Girlscene,

Ik ben nu zeven maanden samen met mijn vriend en het gaat super goed. We hebben nooit ruzie en de seks is goed. Toch had ik laatst een seksdroom over een oude scharrel van mij. Ik weet niet waarom, maar soms verlang ik naar de seks met mijn ex (scharrel). Weten jullie hoe dit komt en wat ik er aan kan doen?

Groetjes,

Pleun

Lieve Pleun,

Het is helemaal niet raar dat je een seksdroom hebt over je ex. Je kan super rare dromen hebben. Het is wel belangrijk om er achter te komen waarom je deze droom hebt. Misschien vind je de spanning interessant omdat je weet dat het niet mag. Dan is het misschien tijd om je seksleven wat extra spice te geven.

Als je echt graag seks wil met je ex, dan moet je goed nadenken waarom. Heb je nog gevoelens voor hem? Dan moet je bij jezelf nagaan of je wel klaar bent voor een nieuwe relatie. Misschien heb jij nog een paar maanden nodig om helemaal over je ex heen te komen. Mis je de seks met je ex? Dan deed hij misschien dingen in bed die je huidige vriend niet doet. Hier kan je het over hebben met je vriend. Vertel hem wat je lekker vindt en zorg er samen voor dat jullie beide niets tekort komen in de slaapkamer.

Een droom kan veel betekenen, maar dat hoeft helemaal niet. Een rare droom betekent niet per se dat je ergens naar verlangt. Maak je niet te veel zorgen!

De naam Pleun is gefingeerd. Haar echte naam is bekend bij de redactie.

Lees ook de vraag van vorige week: ‘Moet ik mijn vriend vertellen dat ik een relatie met een vrouw heb gehad?’

Zit jij ook met een brandende vraag? Heb je tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen en stuur je ‘Girls Issue’ in. Mail naar info@girlscene.nl.

Beeld: Unsplash: Kinga Cichewicz

Must reads 👀