Lifestyle

Wil jij een eiland helemaal voor jezelf? Huur dan dit privé eiland in de Filipijnen

Er staan heel veel toffe accommodaties op Airbnb. Van boomhutten tot een Barbie villa. Maar dit is de meest luxe en exclusieve accommodatie die wij ooit hebben gezien. Je kan een heel privé eiland afhuren middenin de tropische Fillipijnen. Wie wil dat nou niet?!

Airbnb pareltje: huur een privé eiland

Ben jij opzoek naar een toffe Airbnb-accommodatie voor je hele vriendengroep? Check dan dit privé eiland middenin de Filipijnen. Dit paradijselijke resort is af te huren voor minimaal 4 personen en maximaal 16 personen. Wil jij alle details weten? Lees dan snel verder!

Floral Island Resort

Het eiland heet Floral Island Resort en is alles wat jij wil! Op het eiland staan 6 villa's met allemaal een kingsize bed en extra matrassen voor bezoek. Op het eiland is het restaurant aanwezig, je kan een massage krijgen en er zijn snorkels en kajakken aanwezig om de zee te verkennen. Natuurlijk kan je op het strand liggen en als het avond wordt kan je met al je vrienden rondom een kampvuur chillen. Wil je graag de Filipijnen verkennen? Dan kan je gebruik maken van het bestelbusje om er een dagje op uit te gaan.

Hoeveel kost het?

Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan dit paradijs. Voor een verblijf met 16 personen ben je €1.567,- kwijt per nacht. Wil jij het eiland boeken dan kan dat hier! Waarschijnlijk moet jij wel even sparen voordat je dit eiland kan boeken. Maar het is niet verboden om weg te dromen bij deze prachtige foto's!

Bron: Airbnb | Beeld: Airbnb
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved