News

Hallo allemaal: de Luizenmoeder komt met een film en het is sneller dan je verwacht

Dat er een film van de beroemde tv-serie ‘De Luizenmoeder’ zou komen was al langer bekend, maar we weten nu eindelijk wanneer we de film kunnen zien in de bioscoop! Niet alleen de officiele filmposter is uitgebracht (oeee), maar ook de releasedatum.

Als we zo naar het schema kijken van het kabinet dan kunnen we de film bewonderen vanaf het grote doek in de zaal in plaats van thuis achter je laptop.

Luizenmoeder The Movie

Luizenmoeder De Film is te zien vanaf 30 juni. Het plan van de distributeur Dutch FilmWorks was eigenlijk om de film in het najaar uit te brengen, maar het wordt dus een stuk opgeschoven naar voren! Vanwege de versoepelingen lijkt het erop dat we de film eind juni gewoon kunnen bewonderen vanaf het witte doek. Yes!

Corona

Directeur Anton ((Diederik Ebbinge) heeft de basisschool De Klimop verlaten in de film. Juf Ank probeert daarom zo goed mogelijk alle zaken te regelen en de school staande te houden. Dit gaat wel natuurlijk op z’n zo gezegd ‘Juf Ank’s manier’. ‘Dat vinden we niet raar, maar dat vinden we heel bijzonder.’ De school kampt met onderbezetting van docenten en corona heeft het leven op de school er ook niet makkelijker op gemaakt.

Natuurlijk speelt Ilse Warringa de rol van Juf Ank (duhhh). Vrijwel alle castleden van de serie, keren ook in de film terug. Beppie Melissen is een nieuw castlid.

Luizenmoeder de serie

De luizenmoeder was op televisie in 2018 en 2019. Juf Ank en directeur Anton maakte de leiding uit. De serie werd zó goed bekeken dat het miljoenen (ja echt) kijkers trok. Het is dan ook niet gek dat de serie bekroond is met de prestigieuze Nipkowschijf (dit is de oudste televisieprijs van Nederland).

Uitspraken Juf Ank

We gaan de uitspraken van Juf Ank zeker niet missen, want we verwachten dat deze in de film ook weer terugkomen. Geniet hieronder nog even van een paar uitspraken.

★ 'Met fysiek geweld los je niks op, maar wel als je de eerste klap uitdeelt.'

★ 'Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent'

★ 'Als jij het niet bagatelliseert, hoef ik het niet aan te dikken'

★ 'Als je wil dat je kind hogerop komt, moet je er vooral niet bovenop gaan zitten'

Lees ook:

♥ Finally! De releasedatum van de Gossip Girl reboot is er
♥ Vamos a la playa: je kunt met je coronapaspoort naar Spanje deze zomer

Bron: Flair | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved