News

Finally! De releasedatum van de Gossip Girl reboot is er

Ben je een fan van de hitserie ‘Gossip Girl’? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Binnenkort is de Gossip Girl reboot namelijk te zien. HBO Max maakte dat afgelopen woensdag bekend.

Gossip Girl reboot releasedatum

HBO Max zet in juli het eerste seizoen van de Gossip Girl reboot online. Vorig jaar oktober begonnen de opnames al en binnenkort is het dus te zien vanaf jouw beeldscherm. Yes! Het had wel sneller af kunnen zijn, maar de opnames liepen vast door de coronacrisis. Er is wel een nadeel aan dit leuke nieuws: HBO Max is in Nederland nog niet beschikbaar. We moeten in ons land dus nog even wachten op de Gossip Girl reboot.

Anders dan anders

De schrijver van de Gossip Girl reboot, Joshua Safran, vertelt dat er weinig representatie in de eerste serie was en dat deze reboot dus anders dan het origineel wordt. "Deze keer hebben we ervoor gekozen dat de hoofdrolspelers niet allemaal wit zijn. Bovendien zal er veel meer queer-content te zien zijn."

New Gossip Girl

De nieuwe reboot laat zien hoe het tienerleven in de Amerikaanse stad het afgelopen decennium is veranderd. Het speelt zich dan ook acht jaar later af na het origineel. De cast is ook veranderd. Kristen Bell keert wel weer terug als verteller. Zo is Emily Alyn Lind één van de hoofdrollen en zijn ook Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat en Zion Moreno te zien.

Lees ook: De nieuwe Gossip Girl-cast vertelt de eerste details over de reboot

Originele Gossip Girl

De originele serie Gossip Girl was van 2007 tot en met 2012 te zien. Het ging over wat rijke tieners op een privéschool in New York. Hun geheimen werden gedeeld door een anonieme Gossip Girl. Toen speelde Blake Lively, Penn Badgley, Leighton Meester, Chace Crawford en Ed Westwick de hoofdrollen. Heb jij er ook zin in om eindelijk de Gossip Girl reboot te kunnen zien? Wij wel!

Lees ook:

★ Dit zijn ze: de Gossip Girl hotties (Chuck Bass & Nate Archibald) na vijf jaar
★ Quiz: Ben jij Serena of Blair uit Gossip Girl?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved