Series & Films

Rare Netflix films: deze 6 films zijn zo vreemd dat jij ze wil zien

Netflix films komen in allerlei soorten en maten. Je hebt komedie's, thrillers en sexy films. Maar er staan ook een heleboel vreemde films op Netflix. Wij zijn op zoek gegaan naar de meest bizarre Netflix films en we hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Rare Netflix films

Heb jij zin in een film waarbij je compleet in de war bent? Kijk dan eens een van deze rare Netflix films. Sommige zijn hilarisch en anderen zijn zo raar dat je volledig de draad kwijt raakt!

1. Renesse

Deze Nederlandse komedie gaat over Bas. Zijn opa overlijdt en hij was een echte casanova. In zijn testament staat dat hij als een vuurpijl afgeschoten wil worden in de badplaats Renesse. Bas gaat met zijn vrienden naar de plaats toe en daar willen ze zo veel mogelijk meiden fixen. Dit resulteert in hele vreemde, maar hilarische momenten. Hou jij van grove humor? Dan vind jij deze film vast geweldig!

2. Sausage Party

Deze film begint als een kinderfilm. Hij gaat namelijk over pratende etenswaren die graag de supermarkt willen verlaten. Maar al snel merk je dat deze film niet geschikt is voor kinderen... De etenswaren hebben door dat ze vermoord worden als ze worden gekocht en daarom proberen ze al hun vrienden te redden. Nog een raar detail is de seksuele spanning tussen de etenswaren. Vooral de hotdog wil graag in het broodje... Ja dit is echt apart, maar wel een hele ervaring.

3. Mac and Devin Go to High School

Deze film is een klassieker, maar als je de film nuchter kijkt is hij niet te volgen. Het begint al met de pratende joint die de film inleidt... Verder gaat het over Devin (Wiz Khalifa) die zijn laatste schoolproject moet halen om te slagen van zijn middelbare school. Hij moet het project samen doen met Mac (Snoop Dogg), maar dit gaat niet goed. Mac is namelijk een ultieme stoner en geeft niets om school. De hele film draait eigenlijk om blowen... Het is een klassieker, maar wel een hele vreemde.

4. Death Note

Deze films is een verfilming van de populaire gelijknamige anime-serie. De film gaat over Light. Hij vind een boekje waarin je namen kan opschrijven. Als je een naam opschrijft dan overlijdt deze persoon. Light heeft een Shinigami (hulpje van de god van de dood) die hem leert hoe het boekje werkt. Uiteindelijk krijgt de politie door dat er iets niet klopt en moet Light vluchten. De serie is van origine Japans, maar de regisseur heeft gekozen voor Amerikaanse acteurs. Dit viel niet in de smaak bij veel fans. Hou jij van een spannende, onvoorspelbare en vreemde film? Dan is dit misschien iets voor jou.

5. The Hungover Games

Dit is een parodie op The Hunger Games. Vier vrienden gaan een avond flink zuipen en de volgende dag worden ze wakker in een trein zonder geheugen. Ze blijken onderweg te zijn naar een spel wat om leven of dood gaat a.k.a. the Hunger Games. Eenmaal aangekomen moeten ze proberen te overleven. Er doen meer bekende filmkarakters mee aan de spelen. Katniss Everdeen, Jack Sparrow, Ted en nog veel. Het is vooral gewoon heel vreemd.

6. Brüno

De hoofdrol wordt vertolkt door Sacha Noam Baron Cohen, je kent hem waarschijnlijk uit de Borat films. Ja, deze film Brüno is net zo raar als alle Borat films. Brüno gaat over een homoseksuele journalist die graag beroemd wil worden. Dit probeert hij op de meest rare manieren. De film zit vol grof taalgebruik, ongemakkelijke seks momenten en situaties waarin je denkt: 'huh, wat gebeurt hier?'

Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved