Series & Films

Netflix films: The White Tiger

Tijd voor een leuke film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: The White Tiger.

Netflix films: The White Tiger

Deze film is gebaseerd op een boek en is ijzersterk. De ambitieuze chauffeur van een rijke Indiase familie gebruikt zijn verstand en sluwheid om te ontsnappen aan armoede. Hij wil ondernemer worden, maar dat gaat hem nog niet zo makkelijk af.

Wat maakt deze film zo speciaal?

Misschien ken je nog wel de film ‘Slumdogs Millionaire’? De film ging over een Indiase jongen die alles leert in het echte leven. Hij is arm en maakt een hoop (niet altijd leuke) dingen mee. Wanneer hij later wat ouder is, doet hij mee aan de televisieshow ‘Who Wants to Be a Millionaire?’ en is hij zo goed bezig, dat de makers achter het programma (in India) het niet geloven. Hoe kan zo’n arme jongen nu zo veel weten? Hij heeft vast en zeker iets gehackt en weet de antwoorden. De film The White Tiger lijkt een tegenhanger van de film ‘Slumdogs Millionaire’. Een arme Indiër die zich kan ontworstelen aan de omstandigheden waarin je bent geboren? Nee, dat soort dingen werken voor de hoofdpersonage van The White Tiger niet. Wie iets wil bereiken, moet omhoog klimmen en dat op eigen kracht doen. het is een kwestie van mentaliteit, zo vertelt de voiceover van de film.

Check hieronder de spannende trailer van de film The White Tiger.

Lees ook:

♥ Netflix films: What Men Want
♥ Netflix films: Bad Moms

Bron: NetflixNL | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved