Series & Films

Netflix films: What Men Want

Tijd voor een leuke film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: What Men Want.

Netflix films: What Men Want

Heb je zin in een film vol met comedy? Dan is ‘What Men Want’ dé film voor jou. Pak er een zak popcorn bij, maak een cocktail voor jezelf en je vriend of vriendin en ga er lekker voor zitten. Deze film is gemaakt door de producers die ook ‘Girls Trip’ en ‘Ride Along’ produceerde. Psst: de film is geïnspireerd op de film van de jaren 2000: ‘What Woman Want’.

Story

Miss Alison Davis werkt bij een groot sportbedrijf en loopt haar promotie mis. Ze werkt met allemaal mannen en ze is klaar met alleen de ‘mannenwereld’ in het bedrijf waarvoor ze werkt. Alison gaat een keer naar een specialist en die geeft haar een soort gave waarmee ze de gedachten van mannen kan horen. (Omg, kunnen we dit ook proberen?) Zal ze succesvoller in het bedrijf worden nu ze de gedachten van haar collega’s en baas kan horen? Check hieronder de trailer:

Lees ook:

★ Populair op Netflix: dit zijn de meest bekeken films van Netflix (maart 2021)
★ Netflix films: Bad Moms

Bron: NetflixNL | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved