Lifestyle

Ultiem genieten van een warme zomerdag met deze varende hot tub

Wat is er nou lekkerder dan een middag chillen in een hot tub? Met de meiden, met je lover of alleen met een goed boek. Het is ook super lekker om op een warme zomerdag op een bootje te varen en te genieten van de zon. Wij hebben goed nieuws. Je kan deze twee dingen namelijk combineren! Lees snel verder om er achter te komen hoe!

Varen in een hot tub

Wat doe je op een warme zomerdag? Met vrienden chillen, zonnen, zwemmen, varen. Al deze dingen kan je nu combineren met een super toffe varende hot tub! Het unieke concept is van Hot Tug. In Nederland kan je alleen in Rotterdam genieten van het warme water. Maar het bedrijf verhuurd ook hot tubs in Helsinki, Londen, Zurich en Turku. Dit klinkt als de perfecte vakantie activiteit!

Hoe werkt het?

Er zijn heel veel variaties beschikbaar. Je kan een hot tub nemen met hapjes en drankjes. Als het koud is kan je zelfs een vuurkorf laten meevaren! Een vaartocht in de Hot Tug is te boeken van 1,5 uur tot 3 uur. Dat is afhankelijk van de locatie. Wil jij in Rotterdam een rondje varen met 5 personen? Dan ben je minimaal €209,- kwijt, maar dan heb je wel een heerlijk chille middag! Wil jij een middagje boeken? Check dan hier de exacte prijzen!

Wist jij dat je caloriën verbrand als je in een hot tub zit? Lees het hier!

Bron: nieuwslive.nl | Beeld: Unsplash: Jamie Fenn
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved