Winnen

WIN: Lenovo Ideapad Duet Chromebook t.w.v. €331,-

Je tentamens komen eraan, al je huiswerk begint zich langzaam maar zeker op te stapelen en de verslagen druppelen binnen. Herkenbare frustratie? Als je niet uitkijkt word je gillend gek, maar... Wij hebben misschien iets om de pijn iets te verzachten. We mogen namelijk een Lenovo Ideapad Duet Chromebook weggeven. Lees je mee hoe je kans kunt maken?

lenovo ipeapad duet chromebook

Wat is een chromebook?

Yes yes yes! Je leest het goed. We hebben een hele toffe winactie voor jullie waarbij we een chromebook mogen weggeven. Niet zomaar een laptop, maar een chromebook. Een chromebook is een super strakke en handzame laptop die je overal mee naar toe kunt nemen. Het is eigenlijk een kruising tussen een tablet en een laptop. Lekker handzaam voor als jij vaak switcht tussen je (home) office, het klaslokaal, de trein of de bank. En 's avonds klap je hem gewoon om zodat je lekker je favoriete series kunt bingen.

Google addict
Handig is dat dit een laptop is waarin de applicaties van Google volledig geïntegreerd zitten. Met Google Drive dus! Nu heb je alles direct bij de hand. Van je kalender tot je mail en van YouTube tot je Google Documenten. Heb je een internetverbinding? Dan worden de documenten automatisch in je Google Drive opgeslagen. Dus heb je je laptop een keer niet bij je, dan kun je vanaf een andere computer bij je document. Ook handig: je kunt documenten met anderen delen. Werk jij bijvoorbeeld samen met een klasgenoot aan een project, dan kunnen jullie samen in hetzelfde document werken vanaf verschillende plekken. 

Lenovo Ideapad Duet Chromebook

Functies
Hij weegt in totaal bijna een kilo en met de batterij kan je wel 10 uur doen! Het scherm is 450 gram, het toetsenbord 250 gram en de kickstand 220 gram. Perfect licht dus om overal mee naar toe te nemen. Zeker nu we allemaal (deels) thuis werken en langzamerhand weer op school of ons werk komen. Of natuurlijk gewoon lekker op de bank met een kop thee ernaast. It's up to you. De Chromebook heeft een display van 1", is 1,8 inch dik en je krijgt 100GB ruimte op Google Drive.

WINNEN
Wat moet je doen om deze Lenovo Ideapad Duet Chromebook ter waarde van €331,- te winnen?
♥  Vul onderstaand formulier in
♥  Volg ons op Facebook en Instagram

Laat hier je e-mailadres achter om kans te maken op de Lenovo Ideapad Duet Chromebook ter waarde van €331,-

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved