Lifestyle

Op zoek naar het perfecte Moederdag cadeau? Dit wil ze volgens haar sterrenbeeld

Moederdag komt er weer aan en je wil haar het perfecte cadeau geven. Bloemen, high tea of een nieuw tijdschrift? Keuzestress! Wat nu? Wij hebben voor je uitgezocht welk cadeau het beste bij haar sterrenbeeld past. Lees je mee met het leukste cadeau voor Moederdag 2021? 

Moederdag 2021: dit zijn onze ultieme tips per sterrenbeeld

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een waterman is een trendsetter op cultureel gebied. Geef haar het nieuwste boek of ga met haar de nieuwste film op Netflix kijken met lekkere hapjes.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben een groot hart. Ze geven veel om anderen. Tijd om haar hetzelfde gevoel te geven. Organiseer een beautymiddag en geef haar een zelf samengesteld beautypakket.

 

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn impulsief en zijn gek op avontuur. Geef jouw moeder een vurig rode lippenstift of organiseer een Coronaproof uitje. Denk aan mountainbiken in het bos of ga blokarten op het strand.  

 

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren willen het liefste bij hun oude vertrouwde omgeving zijn. Ze nemen liever geen risico. Organiseer een uitje wat je altijd met je moeder deed. Denk aan samen die ene serie kijken met lekkere zelfgemaakte hapjes. Ze houden ook van comfort. Een samengesteld pakket met thee smaken en fluffy sokken zal ze erg waarderen.

 

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

‘Heb je dat al gehoord?’ Tweelingen zijn gek op roddelen. Elke gebeurtenis wordt in detail verteld. Een echte kletskous dus! Organiseer een high tea met zelfgemaakte koekjes of koop een mooi theeservies.

 

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Heb jij een zorgzame moeder? Grote kans dat ze een Kreeft is. Tijd om haar eens in de watten te leggen. Geef haar een mooie bos bloemen of dat ene item in huis wat ze altijd al wilde. Een mooie brief waarin je vertelt waarom ze de perfecte moeder is, kan ook niet ontbreken!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn leuk gezelschap. Ze maken je aan het lachen! Pak eens oude spelletjes uit de kast of maak zelf een vragenlijst voor je moeder. Wedden dat jullie in een scheur liggen? Ze houden ook van humor, dus een gekke gadget zal ze erg waarderen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Praktische dingen, dat is typerend voor de Maagd. Geef haar een praktisch cadeau, zoals een nieuwe handstofzuiger of een onlinecursus waar ze écht iets aan heeft. Ook houdt ze van gezondheid. Denk aan een nieuwe yogamat of ga samen met haar mediteren.

 

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Crea bea! De Weegschaal zit vol creatieve ideeën. Je kan met haar een middagje tekenen of schilderen. Wat dacht je van nieuwe knutselspullen? Die kunnen niet ontbreken!

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn erg gevoelig en willen niks uit handen geven. Tijd om dit eens om te draaien! Organiseer een beautymiddag en leg haar in de watten of geef haar een mooie bodylotion cadeau.

 

Boogschutter (22 november – 21 december)

Reizen kan helaas nog niet, maar je kan het wel in huis halen! Kook voor je moeder haar lievelingsgerecht uit de internationale keuken of maak het samen met haar. De reislustige moeder zal dit heel leuk vinden! Geen keukenprinses? Geef haar een kookboek met heerlijke recepten.

 

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jouw ambitieuze mama werkt superhard voor jou! Een cadeau voor haar vinden is nog een hele opgave, want ze weet eigenlijk niet wat ze nou écht wil. Geef haar daarom een extra persoonlijk cadeau, zoals een fotolijstje met een foto van jullie erin.

 

Lees ook:

Dit is een gastblog van Denise Schuit. 

Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved