Lifestyle

Bewezen: meiden met dit sterrenbeeld zijn het slimst

Iedereen is slim op een eigen manier, daar zijn wij 100% van overtuigd. Maar toch is uit onderzoek gebleken dat intelligentie iets te maken heeft met je sterrenbeeld. Je gelooft erin of niet, maar waarschijnlijk staat het in de sterren geschreven ;-). Raak jij al nieuwsgierig of jouw sterrenbeeld bij de top drie slimsten hoort? Lees snel verder en find out!

Uit een onderzoek van Zolistig is gebleken dat je intelligentie naast je genen, omgeving en discipline, ook te maken heeft met je sterrenbeeld. Nu is natuurlijk niet iedereen die in dezelfde maand geboren is even slim, maar het heeft wel te maken met bepaalde persoonskenmerken die overheen komen met je hersencapaciteit. Hieronder lees je de drie sterrenbeelden die volgens de sterren het slimste zijn. ;-)

sterrenbeeld slim

Sterrenbeeld 1: Tweelingen (21 mei - 22 juni)
Tweelingen zijn erg nieuwsgierig en gaan dan ook maar al te graag op onderzoek uit. Een uitdaging vinden ze overal wel, ze zijn creatief en informatie blijft in hun hoofd zitten als een usb-stick. Naast het goed onthouden van informatie zijn ze ook erg goed in praten en zijn ze sterk in het onderbouwen van meningen. Moet je op school een debat voeren? Verzamel dan meteen alle Tweelingen, zeker weten dat jullie winnen. ;-)

Sterrenbeeld 2: Schorpioen (23 oktober - 21 november)
Schorpioenen zijn niet per se slim in de zin van een hoge kennis, maar hun intuïtie is enorm sterk. Ze voelen alles mega goed aan en weten precies hoe de zaken in elkaar zitten of hoe ze iets voor elkaar moeten krijgen. Opgeven is een absolute no-go en ze hebben een groot doorzettingsvermogen waardoor ze het elke keer weer ver schoppen. Geboren leiders zijn ze zeker, geen twijfel mogelijk. Als je in je projectgroepje nog een leider nodig hebt weet je meteen naar wie je op zoek moet. ;-)

Sterrenbeeld 3: Boogschutter (22 november - 21 december)
Met het sterrenbeeld Boogschutter behoor jij ook tot een van de slimste mensen gebaseerd op het sterrenbeeld. Je bent geboren met veel mensenkennis en in het dagelijks leven mega sociaal. Hierdoor schat jij situaties altijd goed in en is dit jouw grootste kracht. De slimheid zit 'm dus in de mensenkennis, het avontuurlijke en vooral de sociale eigenschappen. Moet er een belangrijke keuze gemaakt worden, dan ben jij de uitverkorene. Girl, jij komt er wel!

Natuurlijk betekent dit niet dat elk ander sterrenbeeld niet slim is en al helemaal niet dat iedereen met een van de drie bovenstaande sterrenbeelden altijd de slimste personen zijn. Het onderzoek is gebaseerd op een gemiddelde. Dus no worries, ook als je het sterrenbeeld Steenbok of Kreeft hebt kan je slim zijn! 

Wil je weten welke celebrity hunk het beste bij jou past? In dit artikel lees je het. En jouw horoscoop van deze maand vind je hier.

Bron: Zolistig, Grazia, Cosmopolitain | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook