Food

Best of both worlds: Hema komt met speciaalbier met tompouche smaak

Denk je aan de Hema dan denk je aan het lekkere gebakje. Naast een tompouce ijskoffie, vlaai en kruidnoten komt de keten met iets nieuws. Een speciaalbiertje die naar tompouce smaakt. Huh? Ja echt!

Hema verkoopt speciaalbier met tompouce-smaak

Koningsdag komt eraan en dat is een goed excuus om heel veel tompoucen te eten! Ben jij een echte tompouce-fan? Dan heeft Hema iets nieuws speciaal voor jou. Samen met Lowlander Botanical Beers heeft de keten een speciaalbiertje ontworpen die hetzelfde smaakt als de lekkere Hollandse gebakjes.

De Lowlander Tompouce Ale

Het biertje heeft de naam Lowlander Tompouce Ale gekregen. Zoals de naam al verklapt smaakt hij naar een tompouce. De brouwerij is bekend met 'vreemde' biersmaken. Ze maakte eerder al een biertje die smaakte naar kerstbomen. De Lowlander Tompouce Ale heeft aroma's van vanille en een vleugje framboos. Ben jij fan van bitter bier? Dan moet je deze misschien overslaan. Het bier is namelijk vrij zoet. Perfect voor op een warme dag!

Waar en wanneer te krijgen?

Via Instagram liet Hema weten dat de biertjes vanaf vandaag in de schappen liggen. Een blikje kost €2,50 en is in elk Hema filiaal te krijgen. Het drankje is ook online te bestellen. Ook via Lowlander kan je het bier kopen. Via hun site betaal je €10,- voor een sixpack bier. Een blikje beval 5% alcohol. Iets meer dan normaal pils, maar niet super veel. Dit wil je proeven!

Beeld: istock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved