Beauty

Matchy matchy: dit zijn de nagellaktrends van de zomer van 2021

Maak je outfit helemaal af met bijpassende nagellak of stem je outfit af op deze nagellaktrends. Van matching kleuren op je nagels in dezelfde tinten tot retro - dit zijn de nagellaktrends voor de zomer van 2021!

1. Matchende kleuren

Nagels in verschillende kleuren lakken is nog steeds een trend. Deze zomer gaan gaan we qua nagellaktrends vooral de matchende nagels zien. Lak je duim bijvoorbeeld donkerroze en ga steeds een tint roze lichter per nagel. Ook supermooi met nudetinten of lila!

2. Classy rood

Met rode nagels zit je altijd goed, maar deze zomer is dat zeker het geval. Volgens de nagellakexperts komt dieprood namelijk helemaal terug. Ook french manicure met donkerrood is een nieuwe trend, waarbij je het randje van je nagels dus rood maakt in plaats van wit. 

 

3. Marineblauw 

Deze zomer gaan we terug naar de primaire kleuren, want naast rood is ook blauw een nagellaktrend. Vooral marineblauw is dé kleur deze zomer. Chanel heeft daar de bekende nagellaktint in de kleur 'rhythm' van en dat is precies de kleur blauw die nu zo trendy is. 

 

4. Retro

The seventies are back! We zagen het al bij de kleding die nu in de winkels hangt, maar de jaren '70 komen ook weer helemaal terug in de nagellaktrends. Als je van nailart houdt zit je deze zomer wel goed met retropatronen. Maak bijvoorbeeld oranje en witte golfjes op je nagels met een klein kwastje. Helemaal hot!

5. Knalroze

Ook knalroze komt weer helemaal terug. De kleur wordt ook wel bubblegum pink genoemd. We hebben deze felle roze kleur al gespot op de catwalk bij onder andere Chanel en Valentino. Een echte nagellaktrend dus, maar ook zéker een kledingtrend.

 
Bron: Glamour, whowhatwear.co.uk | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved