Lifestyle

Wijntje in bad? Deze wijnhouder is het perfecte item voor een avondje me-time

Iedere vrouw geniet van een avondje me-time. Lekker uren lang in bad liggen met een maskertje en een goed glas wijn. Het is altijd een gedoe om het glas goed neer te zetten. Niet te ver weg, maar wel stabiel. Wij hebben de ideale oplossing gevonden voor deze struggle!

Wijnhouder voor in bad

Het is heerlijk om een avondje in bad te hangen. Kijk een goede serie, neem een lekker glas wijn en je hebt een ontspannen avond. Er is wel altijd een probleem…Waar kan jij je wijnglas neerzetten? Op de rand van het bad gaat nooit goed, maar je wil hem wel binnen handbereik hebben. Voor dit probleem hebben wij een oplossing gevonden!

SipCaddy

De SipCaddy is een bekerhouder die je in bad kan gebruiken. Aan de achterkant zit een zuignap waarmee je de houder kan vastplakken aan de zijkant van je bad. Als hij goed vast zit dan kan je super simpel een drankje in de houder zetten. Dit kan een wijntje zijn, maar ook een blikje bier of een frisje kunnen prima. Je kunt er zelfs een bakje op zetten! Dit klinkt als een avondje Netflixen in bad met een wijntje en snacks.

Waar te koop?

Ben jij helemaal overtuigd en moet jij de houder hebben? Dan kan je hem kopen via deze site. Hij kost ongeveer €12,- (zonder verzendkosten) en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

View post on Instagram
 

Beeld: Unsplash: Roberto Nickson