6 redenen waarom jij sexy lingerie in je kast moet hebben

Fashion door Fleur Nieuwenhuis

Sexy lingerie is een must have voor iedere vrouw. Misschien denk jij nu 'waarom? Niemand ziet dat toch'. Dat klopt, maar wij gaan je even haarfijn uitleggen waarom jij een sexy setje in de kast moet hebben!

Waarom jij sexy lingerie nodig hebt

1. Je voelt je zelfverzekerder

Als jij lingerie aanhebt dan voel jij je een stuk zelfverzekerder. Het maakt niet uit of iemand het gaat zien. Jij weet dat je het aanhebt en dat is al genoeg! Je draagt het voor jezelf, girl you're gonna slay!

2. Je voelt je vrouwelijker

Het is heerlijk om jezelf soms te herinneren aan het 'vrouw zijn'. Lingerie kan hier een grote rol in spelen. Soms is het fijn om die grijze boxer in te ruilen voor een kanten string.

3. Het kan je relatie extra spice geven

Iedereen vindt het fijn om zich mooi en sexy te voelen. Als jij je lover verrast met een pittig setje dan garanderen wij dat dit gewaardeerd wordt! Op het moment dat jij je kleding uittrekt kan jouw partner zijn/haar/hun ogen niet van jou afhouden. 

4. Het benadrukt jouw pluspunten

Lingerie komt in allerlei verschillende soorten en maten. Voor elk lichaamstype is wel een mooi setje te vinden. Heb jij lange benen? Dan zijn er high cut slipjes waardoor ze nog mooier zijn. Ben jij trots op je borsten? Koop dan een mooi babydoll jurkje waardoor de nadruk op je borsten ligt.

5. Lingerie is van goede kwaliteit

Lingerie kost vaak een stuk meer dan 'gewoon ondergoed'. Misschien vind jij het veel te duur en houdt dit jou tegen. Dan hebben wij een feitje voor je! Lingerie is vaak van goede kwaliteit en daarom is het wat duurder. Je kan er dus heel lang mee doen.

6. Het is opwindend

Stel je voor dat jij samen met je partner uiteten bent. Jij hebt je mooiste setje aangetrokken maar je lover weet dit (nog) niet. Het idee dat jij klaar bent voor de afterparty is heel opwindend. Voor extra spice kan jij je partner ook alvast een beetje teasen. Oehh, laat dat toetje maar zitten!

Ben je overtuigd en wil je een sexy setje kopen? Check dan onze favorieten hieronder!